Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ
1929 αναγνώστες
Παρασκευή, 1 Απριλίου 2011
00:01

 

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ  Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ» ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ  ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΤΟΥΣ;
1)      ΑΝΔΡΕΑ ΓΕΩΡΓΟΥΔΗ ( ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΛΟΓΑΚ) ΜΕ ΘΕΜΑ : «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΚΡΕΑΤΟΣ – ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
2)      Χ΄ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ( ΑΓΡΟΤΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ –ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΓΑ) ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΓΡΟΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΓΑ»

 

 
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ:
.
 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΑΙΚΟΥΔΗΣ ( ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ)

 
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ  ( ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ – ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΣΕΓΕΣ

 
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΝΑΚΗΣ ( ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ – ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ)

 
ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΧΙΤΑΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ)

 
ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ :
ΝΙΚΟΣ ΜΙΣΗΔΗΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Α.Σ. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ)

ΘΕΟΔΟΡΟΣ  ΝΕΛΛΑΣ  ( ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΑΓΡΟΤΩΝ)

ΣΑΚΗΣ ΚΟΡΩΝΑΣ ( ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΕΒ Μ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ)

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΟΥΛΑΣ ( ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΕΒ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ)

ΓΙΑΝΝΗΣ  ΚΕΡΑΜΙΝΤΖΗΣ ( ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΕΒ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ)

ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΩΝΑΣ (ΓΕΩΠΟΝΟΣ - ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ  )

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΝΔΡΟΣ (ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ )

ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΚΡΑΒΒΑΣ ( ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ
ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΦΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ)

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ : ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ - ΔΕΛΤΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΑΓΡΟΤΕΣ - ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ - ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ

 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ...

 

 
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ:
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΙΚΟΣ (ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ – ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ- ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ)

 
ΧΟΡΗΓΟΙ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ :

«ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ»
ΡΑΔΙΟ : 
«ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»
ΤV: 
AXIOS
ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ - ΡΟΛΟΓΙΑ 
 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΣΙΔΗΣ
ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ 
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ 
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΑΒΕΡΝΑ
"ΛΙΟΓΕΡΜΑ"
ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ
ΦΩΤΗΣ ΑΛΒΑΝΟΣ
HOTEL
MAISON
ΜΗΝΑΣ ΜΗΝΤΖΑΡΙΔΗΣ 
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
ΟΥΖΟΜΕΖΕΔΟΠΟΛΕΙΟ
ΜΕΖΕ - ΜΕΖΕ
ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ 
ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΡΩΝΑΣ 
ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
ΛΥΤΟΥΔΗΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΚΟΤΣΙΔΗΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΑ :2011


ΜΕ ΤΟΝ: ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΚΙΡΗ
 
 

ΑΚΟΥΩ... ΜΑΘΑΙΝΩ...    ΓΡΑΦΩ...
ΜΕ ΤΟΝ: ΣΑΚΗ ΤΣΑΚΙΡΗ

 
Αγαπητοί φίλοι και φίλες γεια σας και καλό μήνα. Όλη την εβδομάδα σκεφτόμουν και έλεγα μέχρι το Πάσχα να πάω χαλαρά και να αφήσω την σκληρή μου κριτική προς τους αιρετούς οι οποίοι κατά την προσωπική μου γνώμη δεν έχουν να επιδείξουν κάτι το σημαντικό στις 90 μέρες παρουσίας στα τοπικά δρώμενα.

 
Θα ξεκινήσω λίγο από’ τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου . Με ιδιαίτερη λαμπρότητα γιορτάστηκε φέτος η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821 στον Δήμο Χαλκηδόνας. Ο Δήμαρχος – Αντιδήμαρχος, Δημοτικοί & Τοπικοί Σύμβουλοι αφού παρακολούθησαν την επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου μετέβησαν στον χώρο Ηρώου όπου τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση και ακολούθησε κατάθεση στεφάνων προς τιμήν των Ηρώων του Έθνους.

 
Η καθιερωμένη παρέλαση της μαθητικής νεολαίας με τη συμμετοχή των συλλόγων επεφύλαξε κάποιες εκπλήξεις στους παρευρισκόμενους. Είδαμε ΚΑΠΗ με λάβαρο να γράφει ΔΗΜΟΣ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ και τον δήμαρχο να χειροκροτεί μαζί με τους επίσημους.

 
Αγαπητέ δήμαρχε γνωρίζεις ότι στήριξα τον συνδυασμό σου αλλά κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται και να γράφονται. Πιστεύω ότι θέλεις χρόνο να προσαρμοστείς στην νέα ονομασία και το δείχνετε σαν αρχή αφού όχι μόνο τις πινακίδες δεν έχετε αλλάξει αλλά ούτε τους φακέλους αλληλογραφίας.

 
Από τα πιο απλά αν ξεκινήσετε πιστεύω να πετύχετε κάτι. Μην στέκεστε στο γεγονός ότι ο κ. Αραμπατζής σας έδωσε 100 ημέρες να μπείτε στα δύσκολα. Έτσι αν πάτε ούτε σε όλη τη τετραετία δεν βλέπω να γίνεται κάτι.

 
Το ίδιο έγινε και με την ΣΕΔΙΠ αλλά είπαμε να το πάρει το ποτάμι. Δεν ζητάμε εξηγήσεις , ούτε ευθύνες από το ΚΑΠΗ και την ΣΕΔΙΠ. Εδώ τα μηχανήματα του Δήμου παραμένουν όπως πρώτα. Τώρα που θα περάσει ο προϋπολογισμός πιστεύω ότι ο κ. Μπίκος θα κάνει κάποια μελέτη και γι’ αυτά τα προβληματάκια.

 
Μετά την βράβευση των μαθητών του Λυκείου που αρίστευσαν ,είχαν σειρά οι μαθητές του Γυμνασίου. Οι πληροφορίες που έχουν να κάνουν με την βράβευση των μαθητών των Δημοτικών Σχολείων και των Νηπιαγωγείων σχετικά με το πια παιδιά έτρωγαν πρώτα το φαγητό τους , δεν ξέρω αν είναι αλήθεια αλλά πιστεύω ότι στο μέλλον θα φανεί.

 
Για τρίτη χρονιά, οι Έλληνες συμμετείχαν το Σάββατο στην «Ώρα γης» που διοργάνωσε η περιβαλλοντική οργάνωση WWF σβήνοντας τα φώτα στις 8.30 το βράδυ για μία ώρα, δείχνοντας
Έτσι έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για την προσπάθεια αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής. Απ’ αυτήν την ενέργεια δεν μπορούσε να απουσιάζει ο Δήμος Χαλκηδόνας.

 
Παρακολούθησα το Δημοτικό Συμβούλιο Χαλκηδόνας περισσότερο από ενδιαφέρον για το πότε θα τελειώσει αφού τα θέματα δεν ήταν τόσο ενδιαφέροντα όπως τα προηγούμενα και γενικά ήθελα να δω το κλίμα και τα πρόσωπα.

 
Κάθε νέα σύνθεση Δημοτικού Συμβουλίου δημιουργεί και ένα άλλο κλίμα διαφορετικό από τα προηγούμενα. Το συμβούλιο είναι, ό,τι και οι άνθρωποι που το αποτελούν, την ποιότητα του μπορεί να την αναδείξει ακόμη και ένας άνθρωπος ή ένας άνθρωπος να απαξιώσει τον θεσμό. Έχει συμβεί πολλές φορές ένας άνθρωπος να μετατρέψει το Συμβούλιο σε «αρένα».

 
Η εικόνα του Δημοτικού Συμβουλίου είναι σαφώς αναβαθμισμένη σε σχέση με το παρελθόν. Το μαρτυρά αυτό και η μεγάλη παρουσία του κόσμου που δείχνει το ενδιαφέρον του για τον τόπο. Υπάρχουν όμως και κάποια αρνητικά σημεία που πρέπει να επισημανθούν.

 
Το πρώτο που επεσήμανα είναι η μεγάλη χρονική διάρκεια που κράτησε η συζήτηση προ ημερησίας διάταξης. Αντί να διαρκέσει λιγότερο από μια ώρα , περάσαμε τις δύο και αναγκάστηκαν να κάνουν διάλειμμα πριν αρχίσουν τα θέματα.

 
Ο Πρόεδρος πρέπει να «σφίξει» τη διαδικασία γιατί μακρηγορώντας οι ομιλητές κουράζουν τον κόσμο και δεν υπάρχει διάθεση για να παρακολουθήσει τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

 
Ο χρόνος αυτός είναι για ανακοινώσεις, ερωτήσεις και επερωτήσεις καθώς και απαντήσεις από τους αρμόδιους και όχι για συζήτηση επί παντός επιστητού.

 
Σε άθλια κατάσταση είναι οι Δημοτικές τουαλέτες της Δημοτικής Κοινότητας Κουφαλίων οι οποίες αποτελούν εστία μόλυνσης. Η δημοτική αρχή οφείλει να διαθέσει χρηματικό ποσό για την ανακαίνιση τους προς εξυπηρέτηση των δημοτών μας , φροντίζοντας παράλληλα για την καθαριότητα και περιποίηση τους. Μήπως και εδώ διαφωνείτε δημοτική αρχή;

 
Δεν ξέρω αν θα επιβεβαιωθεί η διαίσθηση μου αλλά αρχίζω να βλέπω ειδύλλιο συμβούλου της αντιπολίτευσης με την πλειοψηφία. Ο εν λόγω στήριξε στον β΄ γύρο και βλέπω ότι τηρεί πιο μετριοπαθή στάση. Λέτε;

 
Έντονη είναι η παρουσία της υπηρεσίας του πράσινου σε όλο το εύρος του. Καθημερινά οι υπάλληλοι κόβουν τα χόρτα, κλαδεύουν δένδρα, καθαρίζουν δρόμους, προς μεγάλη απογοήτευση του ανθρώπου που έχασε το «μέλι». Να ξέρεις φίλε δεν τα παίρνω από τον κ. Μωισίδη απλώς η αλήθεια λέγεται.

 
Το μεγάλο πρόβλημα υπάρχει στο Άδενδρο όπου οι δρόμοι είναι για αγώνες μότο κρός. Αντιδήμαρχε Μανάκη, θα κάνετε καμιά παρέμβαση σ’ αυτό το ζήτημα ή θα τους αφήσετε άλλα τρία χρόνια σ’ αυτή τη κατάσταση; Εξάλλου λίγα λεφτά διατέθηκαν γι’ αυτούς τους δρόμους ; Δεν πιστεύω να διαφωνείς;

 
Θεωρώ υποχρέωση να ευχαριστήσω τον «δημοσιογράφο» φάντασμα ηλεκτρονικού τύπου, που στα (πάντα) ανώνυμα και ανυπόγραφα άρθρα του ασχολείται διαρκώς με τα πρόσωπα του δήμου ,αποδεικνύοντας έτσι το πόσο ενοχλητική είναι σε κάποιους η ύπαρξη και η λειτουργία της νέας δημοτικής αρχής.

 
Θα ήθελα να δω την μούρη σου μετά από 18 μήνες όταν θα αναλάβει ο Μπίκος αλλά πιστεύω ότι μπορεί να κάνεις και μεταδημότευση. Αυτός είναι η αιτία που έχασες το «μέλι» μεγάλε…..!!!

 
Οι επιλεκτικές παρουσίες στην Δυτική Θες/νίκη και ειδικότερα στον Δήμο Χαλκηδόνας πυκνώνουν τον τελευταίο καιρό . Ο λόγος για τον Παντελή Τσακίρη όπου το εορταστικό τριήμερο βρέθηκε στην Χαλκηδόνα και δεν έχασε την ευκαιρία να συναντηθεί με φίλους του και να περιοδεύσει άτυπα στην ευρύτερη περιοχή….

 
Ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. είχε δίπλα του τον πρώην πρόεδρο της β’ ΝΟΔΕ κ. Σάκη Βενέτη ενώ μετά από αρκετό διάστημα διακρίναμε δίπλα του και τον πρόεδρο του Συλλόγου Χαλκηδόνας κ. Πασχάλη Μπουτσιόπουλο που δεν κρύβει την στήριξη του.

 
Πάντως οι συχνές εμφανίσεις του κ. Παντελή Τσακίρη και το πολιτικό προφίλ που επιχειρεί να αναδείξει στην β’ περιφέρεια έχουν αρχίσει να προβληματίζουν κάποιους εν δυνάμει υποψήφιους της γαλάζιας παράταξης για τις επόμενες εθνικές εκλογές αφού στο πρόσωπο του νέου πολιτικού βλέπουν έναν υπολογίσιμο «αντίπαλο». Ο ίδιος πάντως κρατάει χαμηλούς τόνους και κινείται με μεγάλη προσοχή.

 
Σε ηλεκτρική καρέκλα θα αναδειχθεί η θέση του προέδρου της ΔΕΥΑ Χαλκηδόνας αν αναλογιστούμε πόσα ζητήματα και τι αποφάσεις πρέπει να πάρει ο πρόεδρος της επιχείρησης. Βέβαια για να μπει μια τάξη και οργάνωση που θα έχει αντίκτυπο σε όλη την επικράτεια του Δήμου θα χρειαστεί καιρός ωστόσο ο κόσμος δεν θα ανεχθεί ολιγωρίες στραβά μάτια και επιλεκτικές συμπεριφορές.

 
Ο κανόνας είναι ένας. Όποιος απολαμβάνει τις υπηρεσίες της επιχείρησης πρέπει να πληρώσει. Και όταν λέμε να πληρώνει εννοούμε στο ταμείο και όχι στα λόγια. Τα κοροΐδα τελείωσαν κ. Κορώνα   και δεν είναι λίγοι που δεν ανέχονται να παίζονται παιχνίδια πίσω από την πλάτη τους.

 
Σαν νέος πρόεδρος κ. Ανδρέα Κορώνα πρέπει να κάνεις πράξη αυτό που λέει η λογική «όποιος καταναλώνει , πληρώνει» είτε μένει στα Κουφάλια είτε στην Μεσήμβρια. Η καρέκλα του προέδρου δεν είναι καρέκλα συμβιβασμών αλλά αποφάσεων τις οποίες περιμένουμε να δούμε.

 
Ακόμη περιμένουμε από την δημοτική αρχή να ενημερώσει τους δημότες για την οικονομική κατάσταση του δήμου. Η αλήθεια είναι ότι ξεκάθαρη εικόνα σχετικά με τα οικονομικά δεν έχει σχηματίσει ακόμη η δημοτική αρχή η οποία φαντάζομαι ότι με την ολοκλήρωση των ελέγχων θα βγει δημόσια να μας δηλώσει τα οικονομικά μεγέθη ώστε να μην αποτελούν αυτά σημείο αντιπαράθεσης αλλά και άλλοθι για το μέλλον.

 
Όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχουν οφειλές, ωστόσο αυτές δεν μπορούν να γίνουν λάστιχο(μικραίνοντας ή μεγαλώνοντας) και να μπαίνουν στο τραπέζι της συζήτησης συνεχώς. Πάντως είναι καιρός να μπει ένα τέλος σε άσκοπες και υπερβολικές δαπάνες και να αξιοποιηθεί με πολύ προσοχή το δημόσιο χρήμα. Μάγκες και πολιτική με τα χρήματα των πολιτών δεν γίνεται, όσο και αν κάποιοι έχουν επενδύσει σε αυτό.

 
Κάπου εδώ τελειώνει και σήμερα η στήλη και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την άλλη βδομάδα . Μέχρι τότε να περνάτε καλά και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.

 

 

 

 
Α
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
11/10Δήμος ΠΑΙΟΝΙΑΣ :23η Γιορτή Κάστανου Γρίβας !
11/10Δήμος ΛΑΓΚΑΔΑ : Τοποθετήθηκε υπόγειος κάδος στο κέντρο της πόλης στην πλατεία του Λαγκαδά
1/10ΧΑΛΑΣΤΡΑ : Δράσεις του 3ου Δημοτικού Χαλάστρας την ημέρα του Αθλητισμού