Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


"ΑΡΕΝΑ" ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ
1338 αναγνώστες
Τρίτη, 12 Απριλίου 2011
00:05

 

 
Σε «αρένα» έχει μετατραπεί πλέον το δημοτικό συμβούλιο Χαλκηδόνας αφού στην «κυβερνητική» παράταξη του δημάρχου στο εσωτερικό της οποίας ο ένας «καρφώνει» τον άλλο και η διοίκηση παρακολουθεί αμήχανα την εικόνα «διάλυσης» που βγαίνει προς τα έξω…!
ΝΤΡΟΠΗ… Μία λέξη τα λέει όλα για την σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στην οποία  ο πρόεδρος φάνηκε πολύ «λίγος» αφού δεν μπορούσε να κρατήσει την συνεδρίαση στα επίπεδα που έπρεπε σαν δημοτικό συμβούλιο…!
Το δημοτικό συμβούλιο «θύμιζε¨ στην σημερινή του συνεδρίαση «αρένα» με επακόλουθο να υπάρχουν ύβρεις εκατέρωθεν ενώ υπήρξαν και αποχωρήσεις από συμβούλους της πλειοψηφίας  διαμαρτυρόμενοι για την τακτική  του πρόεδρου του δημοτικό συμβούλιου…! ο οποίος έδειξε – σύμφωνα με αποχωρήσαντα – ότι « δείχνει να μην ξέρει τι του γίνεται…»
Αλήθεια ο δήμαρχος είναι ευχαριστημένος από την εικόνα που παρουσιάζει το δημοτικό συμβούλιο…;  ΚΑΙ Η ΠΑΡΆΤΑΞΉ ΤΟΥ…! (;)
Για την ιστορία να πούμε ότι ψηφίστηκε κατά πλειψηφία το νέο τεχνικό πρόγραμμα 
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις