Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΟΥΖΟΥΝΗΣ : ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΑΘΩΩΣΗ - ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ : ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ
1312 αναγνώστες
Σάββατο, 16 Απριλίου 2011
12:30

 

 ΑΘΩΏΘΗΚΕ ΟΠΩΣ ΑΝΑΜΕΝΌΤΑΝΕ Ο ΠΡΏΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ 

Ο Κ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΉΛΩΣΕ ΜΕΤΑ 
ΤΗΝ ΑΘΩΩΤΙΚΉ ΑΠΌΦΑΣΗ ΤΑ ΕΞΗΣ:

Μετά από μακροχρόνια δικαστική περιπέτεια ήρθε η δικαίωσή μου από το πενταμελές εφετείο Θεσσαλονίκης, με την πανηγυρική αθώωσή μου (ομόφωνη απόφαση δικαστηρίου και εισαγγελέα), από την κατηγορία της παράβασης του καθήκοντος.
Από την πρώτη στιγμή είχα δηλώσει ότι σέβομαι τις αποφάσεις της δικαιοσύνης και ότι η αλήθεια θα λάμψει, πράγμα που επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά στην χθεσινή δίκη. Κατορθώσαμε με γνώμονα πάντα τα συμφέροντα του Δήμου, να απαλλάξουμε τον πρώην Δήμο Χαλάστρας από απαιτήσεις ύψους περίπου 1,500,000 ευρώ (οριστική απόφαση Αρείου Πάγου) και ταυτόχρονα να αποδειχθεί ολόκληρη η σκευωρία σε βάρος μου.
Θέλω να ευχαριστήσω τους Νομικούς μου Συμβούλους Λάμπρο Μαργαρίτη και Ζακαλκά Δημήτρη, τον αντιδήμαρχο Δήμου Δέλτα κ. Τσιφλιτζή Χρυσόστομο, την οικογένειά μου και όλους αυτούς που μου συμπαραστάθηκαν και στάθηκαν στο πλευρό μου όλο αυτό το διάστημα. Στην περιπέτειά μου αυτή «μέτρησα» φίλους και ελπίζω η ακατάσχετη λασπολογία σε βάρος μου να σταματήσει άπαξ δια παντός. «Λυπάμαι» που χάλασα την γιορτή των επώνυμων και ανώνυμων λασπολόγων καθώς και αυτών που παραβρέθηκαν «αυθόρμητα και αθώα» στο δικαστήριο και ευελπιστώ ότι θα έχουν το πολιτικό ανάστημα να ζητήσουν συγγνώμη.
 
Με εκτίμηση
Ουζούνης Γ. Γρηγόρης
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις