Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΘΕΝΙΟ - ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ : ΑΘΗΝΑ ΖΑΧΟΥ
2278 αναγνώστες
Τετάρτη, 27 Απριλίου 2011
01:09

 Πολλοί πιστοί από όλη την περιοχή μας στο Πανηγύρι του ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ στο Παρθένιο

Πολλοί πιστοί από όλη την περιοχή μας αλλά και πολλοί ξένοι επισκέπτες έδωσαν το παρών στό πανηγύρι του Αγίου Γεωργίου, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Παρθενίου του δήμου ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ  που αποτελεί σημείο αναφοράς για την περιοχή…
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους δημοτικοί σύμβουλοι (ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΙΚΟΣ , ΑΛΕΚΟΣ ΜΑΝΑΚΗΣ , ΚΩΣΤΑΣ ΧΟΥΛΙΑΣ . ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΠΑΤΣΙΔΗΣ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΕΚΑΚΗΣ , ΣΑΚΗΣ ΒΕΝΕΤΗΣ , ΖΗΣΗΣ ΒΑΙΝΑΣ , ΣΑΒΒΑΣ ΜΩΙΣΙΔΗΣ κ.α. ) και πολιτικοί
Διάφορα χορευτικά συγκροτήματα από την ευρύτερη περιοχή χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς…
Τους παρόντες καλωσόρισε ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου κ. Λάκης Χρηστίδης και ζήτησε την στήριξη τους για την δημιουργία του πολιτιστικού συλλόγου…
Παρόν στην εκδήλωση και ο πρώην Ιερέας της εκκλησίας Πατέρας  ΣΕΡΑΦΕΙΜ 

 

3ο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης

    Ισχυρή εκπροσώπηση είχε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κουφαλίων στο 3ο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα που έγινε στη Θεσσαλονίκη.
    Συγκεκριμένα οι κύριοι Δραγούμης Παύλος και Γκαντσίδης Νίκος συμμετείχαν ως διαιτητές ενώ ο κύριος Γκογκίδης Δημήτρης ήταν Διευθυντής αγώνων στην κατηγορία των 18 αγοριών και κοριτσιών.

 

Σε κλίμα αισιοδοξίας τα μηνύματα των τοπικών αρχών...ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ - ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ και ΔΕΛΤΑ

Θετικά ήταν τα πασχαλιάτικα μηνύματα των τοπικών αρχών.Ο Αντιδήμαρχος Χαλκηδόνας κ. Γιάννης Μπίκος  πιστεύει πως η μεγαλύτερη γιορτή της χριστιανοσύνης, το Πάσχα, μπορεί να δώσει σε όλους δύναμη, πίστη και αισιοδοξία «για να προχωρήσουμε μπροστά».Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου  κ Δήμητρης Σαραμάντος  , εξέφρασε την αισιοδοξία ότι «η Ανάσταση μπορεί να μας δώσει το μήνυμα και τη δύναμη να αντέξουμε και να προσπεράσουμε τις πρόσκαιρες δυσκολίες».Ως «φάρο ελπίδας», προκειμένου να ξεπεραστούν τα αδιέξοδα που δημιουργεί η οικονομική κρίση, χαρακτηρίζει την Ανάσταση ο δήμαρχος ΔΕΛΤΑ κ Νίκος  Γιουτίκας , εκτιμώντας πως μετά από τη δύσκολη και συνολική προσπάθεια θα φτάσουμε σ’ ένα καλύτερο μέλλον». 

 
 

 

 

Κατέθεσε έφεση ο Ηρακλής

ΈΦΕΣΗ ΚΑΤΈΘΕΣΕ Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΉΣ ΚΑΤΆ ΤΗΣ ΑΠΌΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΉΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΉΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟ, ΠΟΥ ΣΤΕΡΕΊ ΑΠΌ ΤΗΝ ΟΜΆΔΑ ΤΟ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΆΣΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΝΈΑΣ ΣΕΖΌΝ. ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΟ ΦΆΚΕΛΟ, Η ΔΙΟΊΚΗΣΗ ΘΑ ΠΡΟΣΚΟΜΊΣΕΙ ΜΕΛΈΤΗ ΒΙΩΣΙΜΌΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΌΓΟΥ ΠΟΥ ΕΚΠΌΝΗΣΕ ΟΊΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΏΝ ΕΡΕΥΝΏΝ, ΌΜΩΣ ΑΚΌΜΑ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΣΑΦΈΣ ΑΝ Η ΔΕΥΤΕΡΟΒΆΘΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΉ ΘΑ ΔΕΧΘΕΊ ΕΠΙΠΛΈΟΝ ΣΤΟΙΧΕΊΑ.

Αυτό που απομένει πλέον είναι ο ορισμός της μέρας που θα εκδικαστεί εκ νέου η υπόθεση. Ο Ηρακλής επιθυμεί να καθυστερήσει μέχρι την Παρασκευή, όμως κάτι τέτοιο θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο.
Σε μία συμβολική κίνηση συμπαράστασης προς την ΠΑΕ, ο αρχηγός του Ηρακλή, Τάσος Κατσαμπής, που αποχώρησε πριν από δύο βδομάδες από την ενεργό δράση, απέρριψε πρόσκληση της Nova να συμμετάσχει σε ολιγομελή επιτροπή που θα επιλέξει τους καλύτερους της σεζόν που πέρασε. Ο 38χρονος στόπερ δήλωσε: “Ως μέλος της οικογένειας του Ηρακλή, λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να μετάσχω σε τέτοιες διαδικασίες, την ώρα που κάποιοι παίζουν με το μέλλον του συλλόγου μου”. Το συνδρομητικό κανάλι ασφαλώς κατανόησε την επιθυμία του και θα τον αντικαταστήσει με άλλον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή.
 
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις