Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ Ο ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ… ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ !
1396 αναγνώστες
Σάββατο, 21 Μαΐου 2011
00:26
Του Xρήστου Θεοδοσιάδη Είναι αλήθεια , και λογικό, ότι οι πολίτες του Δήμου Χαλκηδόνας περίμεναν μια διαφορετική πολιτική και μια άλλη αντίληψη των πραγμάτων από τη νέα Δημοτική Αρχή.
Αυτός, θεωρώ, ήταν και ο λόγος που η πλειοψηφία προτίμησε τον δήμαρχο .Δυστυχώς όμως , όσο ο καιρός περνάει, εδραιώνεται η άποψη ότι δεν έχουμε αλλαγή επί τα βελτίω, αλλά μάλλον επί τα χείρω. Γι΄ αυτό και μέρα με τη μέρα ο πολίτης αναρωτιέται τι καινούργιο φέρνει ο νέος μας δήμαρχος, με ποια προίκα ήρθε, πού το πάει και τι μας περιμένει στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.
Ανάμεσα , λοιπόν, σε άλλες επιλογές ως τώρα αμφίσημες για την ωφέλεια της περιοχής μας  προστέθηκε και η απόφαση της Δημοτικής Αρχής να μην αναδείξει τον Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχ/σης, όπως προβλέπεται από τον Καλλικράτη.
Επίσης λέγεται, και έτσι είναι, τα μέλη της παράταξης του κ. δημάρχου  δεν μπόρεσαν να συμφωνήσουν σε ένα πρόσωπο.Έτσι ο Δήμαρχος, βλέποντας ότι δεν μπορεί να προωθήσει πρόσωπο από το στενό προσωπικό περιβάλλον, προτίμησε να θέσει στο ψυγείο το νέο θεσμό.
Aυτή η τακτική μας γυρίζει χρόνια πίσω, τότε που ό,τι έλεγε το κόμμα ήταν θέσφατο. Επομένως πρόκειται στην ουσία για μια εκτροπή θεσμική, και μάλιστα από ένα δήμαρχο που συγκυριακά είναι και κυβερνητικός.
Άρα απαξιώνει ένα θεσμό στον οποίο η Κυβέρνηση έχει επενδύσει πολιτικά και τον προβάλλει ως μεγάλη διοικητική μεταρρύθμιση.Σε όλο το μεγαλείο η σκοπιμότητα και ο λαϊκισμός, συμπεριφορές που τόσο ακριβά πληρώνει σήμερα η κοινωνία. Και όμως η νέα Δημοτική Αρχή συνεχίζει να εφαρμόζει με ευλάβεια , σαν να μην έχει αλλάξει τίποτε σ΄ αυτόν τον τόπο. Και το χειρότερο είναι που όλα αυτά γίνονται στο Δήμο με την ανοχή ή με τη σιωπή της πλειοψηφίας των συμβούλων, οι οποίοι ανήκουν και σε διαφορετικές παρατάξεις .Kαι ας θυμηθούμε με πόση ταχύτητα ο Δήμαρχος όρισε τους αντιδημάρχους και προσέλαβε τον σύμβουλο του... 
Γιατί σ΄ αυτά τα αξιώματα δεν ανακάλυψε δυσκολίες και δεν ζήτησε ¨οδηγίες¨ από το Υπουργείο;
Φαίνεται πως η δίψα για εξουσία δεν του επιτρέπει ούτε διάλογο με τις άλλες παρατάξεις ούτε άλλα όργανα ελέγχου στη Διοίκηση. Αυτός δεν είχε δηλώσει με την ανάληψη της εξουσίας ότι θα κάνει πράξει την αποκέντρωση; Γιατί, λοιπόν, δεν αντιγράφει τη λειτουργία και τη στάση άλλων δήμων της Περιφέρειας στην εκλογή του Συμπαραστάτη του δημότη; και όχι μόνο...!
Εκτός κι αν θεωρεί ότι όσοι υποβάλαμε υποψηφιότητα, και είμαστε πολλοί, δε πληρούμε τα κριτήρια της επάρκειας και καταλληλότητας γι΄ αυτό το αξίωμα.
Τελειώνοντας, εκτιμώ, πως δε μπορεί στον δήμο μας να εφαρμόζεται η αρχή του ενός ανδρός και οι υπόλοιποι να παραμένουν θεατές στα δρώμενα…
Έτσι κύριε δήμαρχε…;      


Y Γ :Μήπως κάποιους που εμπιστευτικές και τούς εδωσε θέση δεν ανταποκρίνονται στα καθήκοντά τους...! 


Υ.Γ.: Γιά ψάξε λίγο...!
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις