Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ -ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ : ΤΖΕΝΗ ΓΟΥΣΗ
1352 αναγνώστες
Τρίτη, 24 Μαΐου 2011
00:08

Ομαλά ολοκληρώνεται η απογραφή του πληθυσμού Η διενέργεια της απογραφής εξελίσσεται πολύ καλά και ομαλά, όπως αναφέρει ο πρόεδρος της Αρχής

 

Picture 0 for Ομαλά ολοκληρώνεται η απογραφή του πληθυσμού
Αύριο Τρίτη, 24 Μαΐου, ολοκληρώνεται η διαδικασία της Γενικής Απογραφής Πληθυσμού Κατοικιών 2011, που διενεργεί σε όλη τη χώρα από τις 10 του μήνα η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ).
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Αρχής, Ανδρέα Γεωργίου, η διενέργεια της Γενικής Απογραφής εξελίσσεται πολύ καλά και ομαλά, οι κάτοικοι της χώρας σε υψηλά ποσοστά συνεργάζονται με προθυμία με τους απογραφείς, ενώ όσοι δεν έχουν ακόμη απογραφεί, τηλεφωνούν στην ΕΛΣΤΑΤ ανήσυχοι μήπως τους ξέχασε ο απογραφέας.
Ο κ. Γεωργίου επισημαίνει ότι η διαδικασία θα κλείσει οριστικά στις 24 Μαΐου και δεν πρόκειται να δοθεί παράταση.
 
 

Picture 0 for Αποτυχημένος ο «Καλλικράτης» λέει η ΝΔ Θεσσαλονίκης
Για αποτυχία της εφαρμογής του «Καλλικράτη» στην αυτοδιοίκηση έκαναν λόγο κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, και ο δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου.
Όπως τόνισαν, οι Δήμοι είναι αντιμέτωποι με οικονομική ασφυξία, ενώ δεν έχουν εκδοθεί, ακόμα, Προεδρικά Διατάγματα και Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις, που προβλέπει ο «Καλλικράτης», καταλογίζοντας ευθύνες στην κυβέρνηση.
Ο κ. Βαρτζόπουλος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι προχωρά, ουσιαστικά, σε αναστολή πληρωμών σε όλους τους τομείς, αναφέροντας ως παράδειγμα τις διαμαρτυρίες του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για περικοπές κονδυλίων, που θα δημιουργήσουν προβλήματα στη λειτουργία του.
Από την πλευρά του, ο κ. Κυρίζογλου είπε ότι οι περικοπές πόρων προς τους Δήμους κυμάνθηκαν το 2010 από 29% μέχρι 37%, αντί για 12% που είχε προβλεφθεί στον κρατικό προϋπολογισμό, και τόνισε πως δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για περαιτέρω μείωση των Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων (ΚΑΠ) της τοπικής αυτοδιοίκησης για το 2011.
Σημειώνεται ότι την Παρασκευή και το Σάββατο κλιμάκια βουλευτών και στελεχών της ΝΔ θα κάνουν περιοδείες στη Θεσσαλονίκη και θα ενημερώσουν τους πολίτες για τις οικονομικές προτάσεις του κόμματος προκειμένου να βγει η χώρα από την κρίση.
 
 

Picture 0 for Περίπου 1,5 εκατ. ευρώ στις ΤΕΔΚ
Με 1.362.700 ευρώ, ενισχύει τις Τοπικές Ενώσεις δήμων και κοινοτήτων (ΤΕΔΚ), το υπουργείο Εσωτερικών, σύμφωνα με απόφαση που υπέγραψε ο υφυπουργός, Γιώργος Ντόλιος, για την κάλυψη των δαπανών μισθοδοσίας και ασφαλιστικών εισφορών του προσωπικού τους.
Το ποσό θα αποδοθεί στις δικαιούχες ΤΕΔΚ, με χρηματική εντολή του υπουργείου προς το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.
 
 

Picture 0 for Καταδίκη υπαλλήλου ΚΤΕΟ για χρηματισμό
Σύμφωνα με τη δικογραφία, κατηγορείτο για 14 περιπτώσεις δωροδοκίας κατά το 2004
 
Για χρηματισμό από πελάτες, προκειμένου να βεβαιώσει την καταλληλότητα κυκλοφορίας των οχημάτων τους καταδικάστηκε υπάλληλος του Β' ΚΤΕΟ Θεσσαλονίκης από το Εφετείο Θεσσαλονίκης.
Ο υπάλληλος καταδικάστηκε σε εξαγοράσιμη ποινή φυλάκισης 40 μηνών. Σύμφωνα με τη δικογραφία, κατηγορείτο για 14 περιπτώσεις δωροδοκίας κατά το 2004. Το φακελάκι ξεκινούσε από 40 ευρώ και ξεπερνούσε τα 100 ευρώ, ανάλογα με την παλαιότητα των αυτοκινήτων.
Για την ίδια υπόθεση καταδικάστηκε σε εξαγοράσιμη ποινή φυλάκισης 26 μηνών μια γυναίκα που λειτουργούσε ως μεσάζουσα, καθώς ήταν αυτή που έστελνε τους ενδιαφερόμενους πελάτες στο συγκεκριμένο υπάλληλο.
Σημειώνεται ότι το πρωτόδικο δικαστήριο τούς είχε επιβάλει εξαγοράσιμη ποινή φυλάκισης 48 μηνών.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε από την υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος μετά από σχετικές καταγγελίες.
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις