Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Διαμαρτυρία για την περικοπή βοηθημάτων ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ : ΤΖΕΝΗ ΓΟΥΣΗ
1121 αναγνώστες
Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2011
19:57

 Την οργή και την αγανάκτησή τους για την απόφαση του ΙΚΑ να μειώσει κατά 50% τη χρηματοδότηση σε βοηθήματα άμεσης ανάγκης που είναι απαραίτητα για την επιβίωσή τους, εξέφρασαν χτες εκπρόσωποι ατόμων με αναπηρία. Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, έξω από το κεντρικό κατάστημα του ΙΚΑ, στην πλατεία Αριστοτέλους (φωτογραφία), συμμετείχαν και μέλη της Ομάδας Προσβασιμότητας ΑΠΘ, της Ομάδας Δράσης για την Αναπηρία των «Αγανακτισμένων» του Λευκού Πύργου, ανεξάρτητοι πολίτες και αγανακτισμένοι γονείς ατόμων με ειδικές ανάγκες. Οπως τόνισαν, το ΙΚΑ με την απόφασή του να περικόψει κατά 50% τη χρηματοδότηση για γερανάκια, αμαξίδια, καροτσάκια με μηχανισμό και άλλα βοηθήματα και αναλώσιμα βάζει τα άτομα με ειδικές ανάγκες σε μεγάλη ταλαιπωρία, καθώς τους στερεί βοηθήματα απαραίτητα για την καθημερινότητά τους.

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις