Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΣΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΟΤΕ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ;
1246 αναγνώστες
Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2011
00:28

 

 
 
 
 
 -ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-
Μετά το κλείσιμο της alpha bank στα Κουφάλια ,( που πρώτα ταkalanta σας είχαν ενημερώσει)  σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες στα πλαίσια συγχώνευσης υπηρεσιών του Υπ. Δικαιοσύνης (Ελέου Μνημονίου) θα κλείσει και το Ειρηνοδικείο στα Κουφάλια ;
( ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙ ΑΦΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΙΛΟΥΣΕ ΣΥΝΕΧΩΣ…)
Επίσης σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες για κλείσιμο πάει και το κτήριο του ΟΤΕ  στο Δ.Δ. Χαλκηδόνας …
Αν όντως αληθεύουν οι πληροφορίες θα είναι ένα ακόμη «χτύπημα» για την περιοχή μας η οποία υποβαθμίζεται σε μεγάλο βαθμό.
Οι δύο παραπάνω υπηρεσίες εξυπηρετούν χιλιάδες κόσμο συμπολιτών μας.
 ΗΔημοτική Αρχή θα πρέπει να δραστηριοποιηθεί από τώρα για να μην πραγματοποιηθούν οι παραπάνω πληροφορίες….!
 
 
 
ΣΤΟΥ «ΚΟΥΤΡΟΥΛΗ ΤΟΝ ΓΑΜΟ» ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ…!
 
ΜΕ ΤΟΝ : ΧΡΗΣΤΟ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ
 
Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη ( το Δημοτικό Συμβούλιο το προβάλλουμε σήμερα στα KALANTA) , μέσα σε κλίμα έντασης, διαξιφισμού και καταγγελιών, δημοτικό συμβούλιο Χαλκηδόνας.
 
Για μια ακόμη φορά τόσο ο Δήμαρχος όσο και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου φάνηκαν αδύναμοι να αντιμετωπίσουν τόσο τα ερωτήματα των δημοτικών συμβούλων της συμπολίτευσης (βλ. Βαίνάς)  όσο και των συμβούλων της αντιπολίτευσης (βλ. Αραμπατζής) .
 
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή αλλά πριν μπούμε στα θέματα να πούμε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο ήταν μαραθώνιος αφού κράτησε ως τις 02.20 π.μ. και για μια ακόμη φορά όπως ήταν αναμενόμενο κούρασε το ακροατήριο.
 
Τρία ήταν τα θέματα που διαμόρφωσαν και το κλίμα.
 
Το πρώτο και κυρίαρχο ήταν η καταγγελία για το σκάνδαλο στο Δημοτικό Διαμέρισμα Χαλκηδόνας  όσον αφορά την καθαριότητα και τον καλλωπισμό των πάρκων και αυτό έχει σχέση με τον ανάδοχο του έργου αφού δια στόματος κ. Ζ Βαινά αναφέρθηκε με ποια κριτήρια δόθηκε το έργο στον ανάδοχο που δεν πληροί τις προϋποθέσεις και δεν διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό.
 
Είναι προφανές ότι ο κ. Ζ. Βαινάς μιλά για καραμπινάτο σκάνδαλο το οποίο έγινε με την έγκριση του δημάρχου.
 
 Επίσης ένα άλλο θέμα που κέντρισε το ενδιαφέρον του ακροατηρίου ήταν η λειτουργία του κολυμβητηρίου.
 
Εδώ πραγματικά  τόσο ο δήμαρχος όσο και ο κουμπάρος του  φάνηκαν αδιάβαστοι  και ανέτοιμοι…( ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΑΝ…)
 
. Τα ερωτήματα του κ. Αραμπατζή προς τον κουμπάρο του, και πρόεδρο του κολυμβητηρίου κ. Πατσίδη δεν απαντήθηκαν, δείχνοντας καθαρά ότι στη διοίκηση, δυστυχώς αυτή την περίοδο υπάρχουν άτομα που δεν γνωρίζουν το αντικείμενο .. ( ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΟΝ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ…;)
 
Τέλος ένα άλλο θέμα ήταν η εγκατάσταση του νομικού προσώπου της ύδρευσης στην Χαλκηδόνα και αυτό μάλλον θα είναι η αρχή της διάλυσης της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης» όταν έρθει προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο.
 
Παραπολιτικά και παραλειπόμενα
 
Σφοδρή επίθεση για το ΙΚΑ της Χαλκηδόνας δέχτηκε ο Δήμαρχος από τους δημοτικούς συμβούλους  κ. Βαινά και κ. Βενέτη.
 
Επίθεση απ’ όλες τις πλευρές της αντιπολίτευσης για την πινακίδα που αναγράφει ακόμη « Δήμος Κουφαλίων» δέχτηκε ο δήμαρχος.
 
Η ατάκα του Δημοτικού Συμβουλίου-  Αρ. Αραμπατζής : « Δήμαρχε άφησε τις γιορτές και τα πανηγύρια και κάνε επαφές για τον Δήμο».
 
Είναι συνέχεια μετά από αυτό που του είπε ο κ. Νικόπουλος: « Δήμαρχε, άσε τα πανηγύρια και πιάσε δουλειά».
 
Σκληρή ήταν η κριτική του Αραμπατζή για την αδράνεια που παρουσιάζει η διοίκηση σε θέματα όπως ο γραμματέας του Δήμου, ο Συνήγορος του δημότη χωρίς να πάρει για μια ακόμη φορά απάντηση από τον δήμαρχο.
 
Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Βενέτης κατέθεσε στην γραμματεία επιστολή στην οποία αναφέρει ότι έφυγαν όλες οι υπηρεσίες από το Δ.Δ. Χαλκηδόνας και ο Δήμος δεν κάνει τίποτα γι’ αυτό.
 
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
11/10Δήμος ΠΑΙΟΝΙΑΣ :23η Γιορτή Κάστανου Γρίβας !
11/10Δήμος ΛΑΓΚΑΔΑ : Τοποθετήθηκε υπόγειος κάδος στο κέντρο της πόλης στην πλατεία του Λαγκαδά
1/10ΧΑΛΑΣΤΡΑ : Δράσεις του 3ου Δημοτικού Χαλάστρας την ημέρα του Αθλητισμού