Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


"ΙΣΟΤΙΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.. ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ."
1114 αναγνώστες
Τρίτη, 5 Ιουλίου 2011
19:51

 

Α. Γαβότσης: «Ισότιμη αντιμετώπιση των πολιτών στις προσλήψεις από το δήμο Ωραιοκάστρου. Τήρηση της αξιοπιστίας και του αδιάβλητου του ΑΣΕΠ».

Την παρέμβαση του ΑΣΕΠ προκάλεσε η καταγγελία προς τον πρόεδρο του ΑΣΕΠ, του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ» Αστέριου Γαβότση και του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Χρήστο Χατζηπαραδείση. Με την καταγγελία εκφράζουν την ανησυχία τους για την τήρηση της αξιοπιστίας στη  διαδικασία  προσλήψεων στο δήμο Ωραιοκάστρου, σχετικά με  την κάλυψη 64 θέσεων στην καθαριότητα.   Με συγκεκριμένα στοιχεία, καλούν το ΑΣΕΠ να ελέγξει τις διαδικασίες, προκειμένου να αποφευχθεί η εκμετάλλευση της ανάγκης για εργασία των δημοτών, από τη δημοτική αρχή του Ωραιοκάστρου, επαναφέροντας το καθεστώς των πελατειακών σχέσεων στο δήμο. Τονίζουν την ανάγκη, οι προσλήψεις να γίνουν  αξιοκρατικά και νόμιμα και οι ενδιαφερόμενοι δημότες για εργασία, να αντιμετωπισθούν ισότιμα από τη δημοτική αρχή, χωρίς διακρίσεις και ευνοϊκή μεταχείριση ορισμένων. Η καταγγελία. κατατέθηκε στις 17/6 και ήδη ο ΑΣΕΠ, απάντησε με έγγραφο, ότι ξεκινάει την έρευνα και τον έλεγχο όλων των στοιχείων των υποψηφίων και της διαδικασίας.  «Με τον επανέλεγχο όσοι αξιοκρατικά κατέλαβαν τις θέσεις προσλήψεων, φυσικά  δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα» σημειώνει ο Αστέριος Γαβότσης. «Αντίθετα με την υπεράσπιση της αξιοπιστίας και του αδιάβλητου του ΑΣΕΠ, κανένας δεν θα μπορεί να κατακρίνει, όσους αξιοκρατικά προσληφθούν».

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις