Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΝΕΑ ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ: ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΛΣΟΥΣ...!
1211 αναγνώστες
Τρίτη, 26 Ιουλίου 2011
18:05
Δεκάδες εθελοντές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της δημοτικής κοινότητας Νέας Μεσημβρίας και καθάρισαν μεγάλη έκταση του δάσους της περιοχής, που αποτελεί τον μοναδικό πνεύμονα πρασίνου του καλλικρατικού δήμου Χαλκηδόνας.
Εθελοντές κάθε ηλικίας, ακόμη και παιδιά, φορώντας πλαστικά γάντια και εφοδιασμένοι με πολλές σακούλες απορριμμάτων, χωρίστηκαν σε ομάδες και “όργωσαν” στην κυριολεξία το δάσος, μαζεύοντας σκουπίδια, άχρηστα υλικά και ξερά κλαδιά, τα οποία αποτελούν εστίες κινδύνου για πυρκαγιά.
“Η ανταπόκρισή σας στο κάλεσμά μας για τον καθαρισμό του δάσους είναι ένα σημαντικό γεγονός με πολλά μηνύματα προς την κοινωνία” τόνισε ο κ. Μαργαρίτης.
Η πρωτοβουλία ανήκε στον πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Νέας Μεσημβρίας και συμμετείχαν μέλη του πολιτιστικού συλλόγου, η ομάδα “νέων εθελοντών” και το προσωπικό της εταιρείας PENTAGON ΑΕ.
Η πρωτοβουλία αυτή θα επαναλαμβάνεται κάθε δύο μήνες, για να διατηρηθεί αυτός ο πνεύμονας καθαρός, ώστε να αποτελεί πόλο έλξης των κατοίκων της Νέας Μεσημβρίας αλλά και της ευρύτερης περιοχής
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις