Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ Ν.Δ.
1313 αναγνώστες
Κυριακή, 14 Αυγούστου 2011
23:42

 

 
 
Σάββας Αναστασιάδης Δεν,Βούγια-Μαγκριώτη,savvas anastasiadis den,vougia-magkrioti
 

Ψεύτικες υποσχέσεις και μπλα μπλα. Τώρα ψάξτε επίορκους κονδυλοφόρους για να προβάλλουν το ούτως ή άλλως μηδενικό έργο σας
Αντιδρούμε δυναμικά στην προσπάθεια φίμωσης και εξαφάνισης του επαρχιακού Τύπου από την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ
Αρνούμαστε να δημοσιεύουμε οτιδήποτε αφορά τους βουλευτές που ψήφισαν τις τυποκτόνες διατάξεις
Αρνούμαστε να προβάλλουμε κάθε προσπάθεια τους για την προσωπική τους προβολή
Αποτελεί οξύμωρο πολιτικό σχήμα το γεγονός ότι οι κοινοβουλευτικοί μας εκπρόσωποι από τη μια ζητούν τη δυνατόν μεγαλύτερη προβολή τους μέσα από τα έντυπα μας και παράλληλα ψηφίζουν την εξόντωση τους
Οι συνεπείς δημοσιογράφοι και ιδιοκτήτες ΜΜΕ δεν μπορούν να ανεχτούν αυτήν την αντιδραστική πολιτική
Σε μια συντονισμένη προσπάθεια να πληγεί καίρια η λειτουργία και η ελεύθερη έκφραση του Περιφερειακού Τύπου έχει επιδοθεί η κυβέρνηση της χώρας τους τελευταίους μήνες.
Μετά από ένα χρόνο διαβούλευσης για το  Νόμο 3548/2007 που υποτίθεται ότι θα έβαζε τις προϋποθέσεις για έναν υγιή Επαρχιακό Τύπο και πολλές υποσχέσεις για την οριστική κατάργηση του, η κυβέρνηση ανακάλυψε τον τρόπο να βγάλει από τη μέση τις εβδομαδιαίες επαρχιακές εφημερίδες, ολοκληρώνοντας το έργο που είχε ξεκινήσει η προηγούμενη κυβέρνηση για να γείρει την πλάστιγγα υπέρ λίγων, εκλεκτών και ισχυρών του Τύπου.
Η ψήφιση του «Μεσοπρόθεσμου» αποδείχθηκε ο «δούρειος ίππος» τον οποίο χρησιμοποίησε η σημερινή κυβέρνηση για να επιφέρει ένα καίριο πλήγμα στις εβδομαδιαίες εφημερίδες, αφού με το πρόσχημα της περικοπής δαπανών πετσόκοψε τις ατέλειες ΟΤΕ και ΕΛΤΑ που ίσχυαν επί δεκαετίες.
Ήταν δε τόσο μεγάλη η πρεμούρα της κυβέρνησης να μπήξει βαθιά το μαχαίρι στην καρδιά του Επαρχιακού Τύπου, που δε δίστασε να περάσει την εφαρμογή του αρ. 48 του Μεσοπρόθεσμου, μέσα από το Ν. 3548/07, για τον οποίο υπόσχονταν εδώ και μήνες την πλήρη κατάργηση του!
Τώρα που η έγκυρη πληροφόρηση και η ενημέρωση στην πραγματική της διάσταση έχει αναχθεί σε ύψιστο αγαθό, οι αλλεπάλληλες κυβερνητικές αποφάσεις επικεντρώνονται στη φίμωση του ελεύθερου λόγου, ο οποίος εκφέρεται μέσω των εφημερίδων της Περιφέρειας.
Η άποψη της κυβέρνησης, που υιοθετείται από τη ΝΔ, προφανώς είναι ότι ο έντυπος λόγος της Περιφέρειας που ελέγχει την εξουσία, στηλιτεύει τα λάθη και στηρίζει την πρόοδο, πρέπει να σιγήσει. Προς τούτο και τα δύο κόμματα «εξουσίας» ψήφισαν το άρθρο 48 του Μεσοπρόθεσμου (ΦΕΚ 152 Α’ Νόμος 3986/01.07.2011) χωρίς να προηγηθεί ουδεμία διαβούλευση και χωρίς κανένα ενδοιασμό.
Δε θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια
Παρά τον πόλεμο που δεχόμαστε, παρά τις ιταμές προκλήσεις, θα συνεχίσουμε να υπάρχουμε, κοντά στους αναγνώστες μας, στοχεύοντας στην προάσπιση των συμφερόντων της περιοχής μας, της ανάπτυξης και της προόδου.
Σαν πρώτη ένδειξη διαμαρτυρίας και κάθετης αντίθεσης με όλα αυτά που συμβαίνουν, λάβαμε την απόφαση της αναστολής της φιλοξενίας των δελτίων Τύπο και λοιπών ανακοινώσεων των βουλευτών των δύο μεγάλων κομμάτων, οι οποίοι ψηφίζουν (είναι αλήθεια πολλές φορές χωρίς να γνωρίζουν) τις τυποκτόνες διατάξεις των εκάστοτε νομοθετημάτων και αυτό διότι αποτελεί οξύμωρο πολιτικό σχήμα και δεν συνάδει με την εντιμότητα, το γεγονός ότι οι κοινοβουλευτικοί μας εκπρόσωποι από τη μια ζητούν τη δυνατόν μεγαλύτερη προβολή τους μέσα από τα έντυπα μας και παράλληλα ψηφίζουν την εξόντωση τους.
Η Διοίκηση της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου (ΕΙΕΤ) συνεχίζει τις προσπάθειες να ανοίξει τις ερμητικά κλειστές πόρτες των αρμοδίων της Κυβέρνησης για να δοθεί οριστική λύση στα προβλήματα που προκύπτουν.
Παράλληλα ξεκίνησε επαφές με τα ΕΛ.ΤΑ και εταιρείες ιδιωτικής τηλεφωνίας για την εξασφάλιση «πακέτου έκπτωσης» για την διανομή και τις τηλεφωνικές συνδέσεις των μελών της Ένωσης, που βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο.


Για την μεταφορά : ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις