Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΑΚΥΡΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΣΕΠ...!
1135 αναγνώστες
Τρίτη, 30 Αυγούστου 2011
00:18

 

 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Οργή στην κοινωνία και μείζον πολιτικό και ηθικό θέμα για τη διοίκηση του δήμου Ωραιοκάστρου.  Η ακύρωση του διαγωνισμού πρόσληψης 18 οδηγών απορριμματοφόρων από τον ΑΣΕΠ, προκλήθηκε από την  ψευδή βεβαίωση του δήμου Ωραιοκάστρου, για τον πραγματικό αριθμό των απορριμματοφόρων του δήμου και την απόκρυψη της  ηλεκτρονικής κάρτας ταχογράφου, που απαιτούνταν για τους υποψήφιους οδηγούς. Η παραπλανητική βεβαίωση, η οποία ήταν φυσικά εν γνώσει του δημάρχου,  φέρει την υπογραφή του αντιδημάρχου Θ. Ματσουκατίδη, ο οποίος και θα επωμιστεί την ευθύνη  και τις συνέπειες, της πράξης του. 
Με αυτήν την τακτική και για ψηφοθηρικούς λόγους,  η  διοίκηση του δήμου επιχείρησε  να παραπλανήσει τον ΑΣΕΠ και να κοροϊδέψει τους ανέργους.
Ο  επικεφαλής της παράταξης «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ» Αστέριος Γαβότσης και ο ανεξάρτητος δημοτικός  σύμβουλος  Χρήστος Χατζηπαραδείσης, ζήτησαν, το αυτονόητο,  την   τήρηση της αξιοκρατίας και αμεροληψίας στο διαγωνισμό των προσλήψεων, προς όφελος όλων των υποψηφίων.   
Με απόφασή του το ΑΣΕΠ, ζήτησε την επανάληψη του διαγωνισμού, λόγω παρατυπιών που σημειωθήκαν κατά τη διαδικασία και τον πίνακα κατάταξης, δικαιώνοντας έτσι τον Αστέριο Γαβότσης και τον Χρήστο Χατζηπαραδειση. Ο δε δήμαρχος Ωραιοκάστρου Δ. Σαραμάντος, απολογούμενος προς τον ΑΣΕΠ, παραδέχεται ότι έγιναν «αστοχίες» και επιχειρεί να επιρρίψει τις ευθύνες σε υπαλλήλους και συνεργάτες του.
Η άθλια  αυτή διαδικασία εκθέτει το Δήμο και το δήμαρχο Ωραιοκάστρου,  Δ. Σαραμάντο, ο οποίος με αυτές τις ξεπερασμένες και καταδικασμένες ρουσφετολογικές πρακτικές, προκαλεί  το κοινό αίσθημα και εμπαίζει τους ανέργους, επιχειρώντας να παραβιάσει   αδίστακτα και αυτές ακόμα τις διαδικασίες του ΑΣΕΠ
Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο δήμαρχος Δ. Σαραμάντος ελέγχεται για προσλήψεις  με αμφισβητούμενες και μη αξιόπιστες διαδικασίες. Για  ανάλογη παράβαση, κατά το παρελθόν, ως δήμαρχος Καλλιθέας, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 15 μηνών.  
Ο  αδιόρθωτος λοιπόν Δ. Σαραμάντος  αφού φρόντισε για εκατοντάδες ρουσφετολογικές προσλήψεις στο δήμο Καλλιθέας,  συνεχίζει τώρα το «έργο» του και στο δήμο Ωραιοκάστρου.  
  Αντί να χρησιμοποιήσει  το δήμο για την παραγωγή έργου, τον χρησιμοποιεί ως μηχανισμό ρουσφετολογικών προσλήψεων και αποδεικνύει  πως και μετά από την καταδικαστική του απόφαση δεν έχει  αλλάξει την τακτική του.
Με το  όργιο ρουσφετιού, τα επαίσχυντα ταξίματα και το παζάρι ελπίδας, για μια θέση στο δήμο, ως παλιός κομματάρχης, προκαλεί την δίκαιη οργή της τοπικής κοινωνίας.  Με τις δόλιες ραδιουργίες του κατάφερε να βρωμίσει το Δήμο με σκουπίδια. Η ευθύνη ακεραία δική του και για αυτό επιχειρεί να τη φορτώσει σε άλλους.
Ως αντιπολίτευση δεν θα επιτρέψουμε τον εμπαιγμό της διοίκησης του δήμου σε βάρος των χιλιάδων  άνεργων συμπολιτών μας. Επιδίωξη μας είναι η εξασφάλιση της αντικειμενικότητας και της αξιοπιστίας των διαγωνισμών.
Με την επανάληψη του συγκεκριμένου διαγωνισμού, κανείς από τους συμμετέχοντες δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, ως προς τη διατήρηση της δίκαιης μοριοδότησης του.

Θα αγωνιστούμε μαζί με όλους τους δημότες,  για να διασφαλισθούν,  αντικειμενικές και αδιάβλητες  διαδικασίες προσλήψεων, σε αυτές τις κρίσιμες για όλους οικονομικές συνθήκες. Για την ισότιμη αντιμετώπιση όλων των δημοτών,  για την προάσπιση της αξιοπρέπειας τους και του δικαιώματος  τους για εργασία.  
 
 
Αστέριος Γαβότσης
Επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης πολιτών
 «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ»
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις