Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


56η ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΧΙΑΛΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ- ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ
1335 αναγνώστες
Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2011
00:48

56η Γιορτη Κρασιου 

Αγχιαλου Θεσσαλονικης


 
 

Απο 8-11 Σεπτεβριου σας περιμενουμε ολους στην 56η Γιορτη Κρασιου Αγχιαλου Θεσσαλονικης για ενα παραδοσιακο-λαικο γλεντι με φαγητο 
και κρασι... 

ΚΡΑΣΙ ΔΩΡΕΑΝ
 
 
 
 
 


 
Η θεατρική ομάδα της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων παρουσιάζει την ποντιακή θεατρική παράσταση "ΒΑΡΚΙΖ Ο ΚΛΕΦΤΕΣ".
Η παράσταση θα δοθεί τοΣάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011 στις 8:30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημοτικού κτιρίου ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ (ΚΑΠΗ Παλαιοκάστρου) με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Πρόκειται για μεταφορά στην ποντιακή διάλεκτο του έργου του Δημ. Ψαθά "ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ". Η σκηνοθεσία είναι του Γιάννη Γεωργιάδη ενώ η μεταφορά στην ποντιακή διάλεκτο έγινε απο το μέλος του Δ.Σ της ΕΠΩΦ Αλέκο Κεβρεκίδη. Η ίδια παράσταση θα ανεβεί απο τη θεατρική μας ομάδα στην Καλλιθέα Αθήνας την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011 στα πλαίσια εκδηλώσεων που διοργανώνει ο ποντιακός σύλλογος Καλλιθέας ΑΡΓΩ. Η χορευτική ομάδα ποντιακών χορών ενηλίκων μεταβαίνει στο Χρυσοχώρι Καβάλας για να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο εκεί Πολιτιστικός Σύλλογος τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011. Η παιδική χορευτική ομάδα ποντιακών χορών συμμετέχει στις πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Ωραιοκάστρου "Φώτα στο Ωραιόκαστρο" με την εμφάνισή της το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011 στην τοποθεσία ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ.Το Δ.Σ. της ΕΠΩΦ ανακοινώνει οτι από την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011 αρχίζουν οι πρόβες όλων των τμημάτων σύμφωνα με το περσινό πρόγραμμα.
 
 
 
 

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
11/10Δήμος ΠΑΙΟΝΙΑΣ :23η Γιορτή Κάστανου Γρίβας !
11/10Δήμος ΛΑΓΚΑΔΑ : Τοποθετήθηκε υπόγειος κάδος στο κέντρο της πόλης στην πλατεία του Λαγκαδά
1/10ΧΑΛΑΣΤΡΑ : Δράσεις του 3ου Δημοτικού Χαλάστρας την ημέρα του Αθλητισμού