Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Τέσσερα ευρώ το εισιτήριο στη ΔΕΘ - Ολο το πρόγραμμα των συναυλιών
1241 αναγνώστες
Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2011
01:30

 Με εισιτήριο μειωμένο κατά 34%, (4 ευρώ αντί για 6) λόγω της οικονομικής κρίσης, αλλά και με έντονο καινοτομικό χαρακτήρα και «αέρα»Σερβίας, ανοίγει στις 10 Σεπτεμβρίου η 76η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης. Ολο το πρόγραμμα των συναυλιών...

Η φετινή διοργάνωση, που θα διαρκέσει μέχρι τις 18 του μήνα, σηματοδοτείται, επίσης, από αρνητικό ρεκόρ δεκαετιών, ως προς τη συμμετοχή φορέων του δημοσίου (μόλις 5%), αν και τις κενές θέσεις αναπληρώνει σε μεγάλο βαθμό η αυξημένη συμμετοχή των ιδιωτών εκθετών (671), παρά την κρίση. 
    
Συνολικά, το σύνολο των άμεσων εκθετών της 76ης ΔΕΘ, Ελλήνων και ξένων, φτάνει τους 864, έναντι 679 πέρυσι, όπως γνωστοποίησε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Helexpo, Πάρις Μαυρίδης. 
Η μειωμένη συμμετοχή του δημοσίου, που -κατά τον κ.Μαυρίδη διαψεύδει όσους χαρακτηρίζουν τη ΔΕΘ κρατικοδίαιτη- θεωρείται ότι είναι απότοκο της οικονομικής κρίσης. Για τον ίδιο λόγο, άλλωστε, μειωμένος κατά 25%-30% είναι φέτος ο προϋπολογισμός των πολιτιστικών εκδηλώσεων της ΔΕΘ. 

Είσοδος σε συναυλίες με… 4 ευρώ
Ως προς το μειωμένο εισιτήριο (4 ευρώ από 6 ευρώ πέρυσι), ο κ.Μαυρίδης εξέφρασε την πεποίθηση ότι αυτό είναι πλήρως ανταποδοτικό, αφού δίνει στους επισκέπτες της ΔΕΘ πρόσβαση όχι μόνο στα περίπτερα, αλλά και σε μεγάλες συναυλίες. 

Ο κ.Μαυρίδης αναφέρθηκε επίσης στα 14 θεματικά αφιερώματα της φετινής διοργάνωσης και ιδίως στα τρία νέα: το Innovation & Ιnventions, όπου θα 
παρουσιαστούν ρομπότ, ευρεσιτεχνίες και εφαρμοσμένη έρευνα, το Farma Fair, που θα αποτελεί την ουσία μία αγροτική φάρμα με ζώντα ζώα και μίνι παραγωγικές μονάδες, μέσα στη ΔΕΘ, αλλά και το Ε-gaming High Tech, στο περίπτερο 15, όπου θα γίνονται δοκιμές νέων ηλεκτρονικών παιχνιδιών της σεζόν 2011-2012 (πχ, Pro-Evolution Soccer 2012), καθώς και τουρνουά και διαγωνισμοί. 
Την ίδια στιγμή, εκτεταμένο είναι το ενδιαφέρον για το αφιέρωμα στην ενέργεια (Energyland), στο οποίο μετέχουν 100 εκθέτες, ενώ στο εκθεσιακό σαλόνι για το παιδί θα μοιραστούν πάνω από 10.000 παιχνίδια!

 

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις