Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΕΦΕΔΡΕΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ;
1180 αναγνώστες
Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2011
08:01

 

Διευκρινίσεις για την εφεδρεία στους Δήμους
 

Διαβεβαιώσεις ότι η εργασιακή εφεδρεία στους Δήμους θα ισχύει μόνο εφόσον οι πλεονάζοντες υπάλληλοι δεν αποδεχθούν τη μετάταξή τους έδωσε ο υφυπουργός Εσωτερικών Πάρις Κουκουλόπουλος σε συνάντηση με μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομενων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Στις δηλώσεις του ο κ. Κουκουλόπουλος ανέφερε: "Επαναλαμβάνω ότι είπα και χθες. Η κυβέρνηση για τους Δήμους όλης της χώρας έχει μια συγκεκριμένη πολιτική:

1. Οι Δήμοι πρέπει να ισοσκελίσουν τους προϋπολογισμούς τους έτσι ώστε να μην επιβαρύνουν το έλλειμμα της γενικής κυβέρνησης
2. Σε αυτή τη διαδικασία φροντίζουμε να μην υπερχρεωθεί κανένας Δήμος
3. Σε ό,τι αφορά το προσωπικό τους, τυχόν πλεονάζον προσωπικό που υπάρχει σε 10-15 Δήμους, και αυτό είναι γεγονός, θα ξεκινήσει η διαδικασία μετατάξεων, όπως με σαφήνεια είπα και χθες. Η εφεδρεία είναι μια διαδικασία που έπεται αν δεν ευοδώσει αυτή η προσπάθεια.

Οσον αφορά τους Δήμους που είναι στο κόκκινο, ο κ. Κουκουλόπουλος δήλωσε: "Για να μπορούμε να μιλήσουμε για τους Δήμους που είναι στο κόκκινο σήμερα θα πρέπει να έχουμε ολοκληρωμένη την απογραφή. Η απογραφή των λοιπών νομικών προσώπων ολοκληρώνεται στις 30 Σεπτεμβρίου περίπου και από εκεί θα προκύψει η συνολική εικόνα. Αυτή τη στιγμή πάντως οι Δήμοι που φαίνεται να έχουν ένα δυσεπίλυτο πρόβλημα και θα χρειαστεί να ενταχθούν στο πρόγραμμα εξυγίανσης είναι λιγότεροι από 15. Δεν ξέρω αν αλλάξει αυτό στους αριθμούς με τις επιχειρήσεις και τα νομικά τους πρόσωπα. Αυτό θα το ξέρουμε τέλος Σεπτεμβρίου.


Υ.Γ. ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΚΟΒΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ  

ΤΑ ΣΟΥΤΖΟΥΚΙΑ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ;


Υ.Γ.2 ΤΟ ΑΚΟΥΝΕ  ΑΥΤΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ  Ο
 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Ο  ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
 
(ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ)  "ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ" ; 
 
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις