Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΠΟΙΟΙ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΔ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ : ΤΖΕΝΗ ΓΟΥΣΗ
1234 αναγνώστες
Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011
00:16


 

 

Στις εκλογές που διεξήχθησαν χθες (19/9) για την ανάδειξη των οργάνων της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, από την Αυτοδιοικητική Κίνηση Κεντρικής Μακεδονίας, που πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ, η οποία απέσπασε 13 έδρες, εκλέγονται οι Δήμαρχοι : Σ. Δανιηλίδης (Νεάπολης- Συκεών), Αν. Καραμπατσός (Νάουσας), Γ. Μπουτάρης (Θεσσαλονίκης), Απ. Καρύδας (Σιντικής), Κλ. Κοτζακιαχίδης (Ηράκλειας), Θ. Μπακογλίδης (Καλαμαριάς), Βασ. Παπαγιάννης (Κασσάνδρας), Διαμαντής Παπαδόπουλος (Παύλου Μελά) και Θεόδωρος Παπαδόπουλος (Θέρμης).

Δημοτικοί Σύμβουλοι εκλέγονται οι: Δημ. Τερζίδης (Κιλκίς), Γ. Γεράκης (Θεσσαλονίκης), Νικ. Μηλιώτης (Κατερίνης) και Νικ. Στεργίου (Σερρών).

Απο την παράταξη Αδέσμευτη Δημοκρατική Αυτοδιοικητική Κίνηση που πρόσκειται στη ΝΔ και απέσπασε 11 έδρες, εκλέγονται οι Δήμαρχοι: Δημ. Γαλαμάτης (Βόλβης), Λαζ. Κυρίζογλου (Αμπελοκήπων- Μενεμένης), Γρηγ. Στάμκος (Πέλλας), Νικ. Γιουτίκας (Δέλτα), Στ. Λαφαζανίδης (Κορδελιού-Ευόσμου).

Δημοτικοί Σύμβουλοι εκλεγονται οι: Μιχ. Γεράνης (Πυλαίας- Χορτιάτη), Νικ. Μπάτος (Ωραιοκάστρου), Μιχ. Ξανθόπουλος (Παύλου Μελά), Ζέρζης Πέτρος (Αλμωπίας) και Δημ. Χατζηβρέττας (Κορδελιού- Ευόσμου). Συσπείρωση: Μιχ. Κωνσταντινίδης (Δημοτικός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης).

 

 

TΟΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΙΧΑΜΕ 

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ

 
«Δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα
Προσμένουμε ίσως κάποιο θάμα»
 
Κ. ΒΑΡΝΑΛΗΣ
 
Η νέα εποχή της τοπικής αυτοδιοίκησης, που έχει ανάγκη από την ενίσχυση του δημοκρατικού διαλόγου, που δεν έχει ανάγκη από πράξεις που υπονομεύουν το θεσμό και το κύρος της, που έχει ανάγκη από μία διαφανή και αποτελεσματική διοίκηση που θα σέβεται το θεσμό και τους πολίτες, και όχι να στρέφεται εναντίον τους, δυστυχώς στο Ωραιόκαστρο, η διοίκηση Σαραμάντου επιλέγει τον εμπαιγμό και τον ευτελισμό του θεσμού και κινείται με τη νοοτροπία μιας ξεπερασμένης εποχής.

Ως νεόπλουτοι της εξουσίας, προσπαθούν να φιμώσουν με γελοία υπονοούμενα τους πολίτες μέσα στα δημοτικά συμβούλια. Η ευπρέπεια και η ευγένεια που πρέπει να δείχνουν, είναι άγνωστες λέξεις γιαυτούς.  Αφού πρώτα με «νταηλίδικες πρακτικές (υπάρχει και το ανάλογο φωτογραφικό υλικό) προσπάθησαν να εκφοβίσουν όλους όσους πάνε «κόντρα» στον Σαραμάντο και απέτυχαν, προσπαθούν τώρα με πιο «πολιτισμένο» τρόπο, με φραστικές και υβριστικές προσβολές απέναντι σε πολίτες που τολμούν να πάρουν το λόγο, να βάλουν ένα τέλος σε φωνές που τους ενοχλούν, γιατί η λέξη «αλήθεια», δεν είναι εύκολη υπόθεση γιαυτούς.
 
 
ΗΛΙΑΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΙΔΗΣ
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις