Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΙΝΩΜΕΝΑ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ...- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΔ Ο ΣΙΜΟΣ ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ
973 αναγνώστες
Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2011
00:09

 ΕΥΛΟΓΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ  ΚΕΚ «ΝΕΦΕΛΗ»

1 ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ  ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ…;

2 ΠΟΙΟΙ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ…;

3 ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΤΟΜΑ …;

ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΟΥΤΙΚΑΣ, ΣΑΡΑΜΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΜΠΙΚΟΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ…;

Η ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ …;

ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΕΝΔΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ «ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ» ΜΑΣ ΜΠΟΥΧΤΙΣΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΤΟΥ…!

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ  (ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ) ΣΤΟ ΒΑΛΤΟΧΩΡΙ  ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΤΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ …!!!

ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΣΚΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΜΠΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ «ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ» «ΜΥΣΤΙΚΗ»

ΒΡΕ…(ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΩ…!!!)

Η «ΗΜΕΤΕΡΟΙ» ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ «ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ» ΔΟΥΛΕΙΑ…!

ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ «ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΡΕΣΕΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ…»

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΟΧ...!

ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ…!

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ» ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΚΥΡΙΟΥ Γ. ΤΣΑΜΑΣΛΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ Π.ΨΩΜΙΑΔΗ

ΣΕ ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΑ «ΚΑΛΑΝΤΑ» ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ «ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ» ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ «ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ»

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ «ΑΚΟΥΩ…ΜΑΘΑΙΝΩ… ΓΡΑΦΩ…» ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΤΣΑΚΙΡΗ

ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ Η «ΣΑΛΩΜΗ»


Υ.Γ.: ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο "ΙΔΡΥΤΗΣ - ΕΚΔΟΤΗΣ"ΤΟΥ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ" 342 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ...!
Ο δήμαρχος Νεάπολης - Συκεών,

 Σίμος Δανιηλίδης, πρόεδρος της 

Π.Ε.Δ. Κεντρικής Μακεδονίας

 
Ο επικεφαλής της «Αυτοδιοικητικής Κίνησης Κεντρικής Μακεδονίας», που ήρθε πρώτη σε ψήφους κατά της πρόσφατες εκλογές, δήμαρχος Νεάπολης - Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης εκλέχθηκε πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Κεντρικής Μακεδονίας. Κατά τη διάρκεια της ειδικής συνεδρίασης για την συγκρότηση του διοικητικού συμβουλίου σε σώμα, αντιπρόεδρος εκλέχθηκε ο δήμαρχος Θέρμης, Θεόδωρος Παπαδόπουλος, γραμματέας ο δήμαρχος Κασσάνδρας, Βασίλης Παπαγιάννης και μέλη ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Θεοδόσης Μπακογλίδης και ο δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς, Δημήτρης Τερζίδης, όλοι προερχόμενοι από την παράταξη Δανιηλίδη.
Ο κ. Δανιηλίδης πρότεινε στον επικεφαλής της «Αδέσμευτης Δημοκρατικής Αυτοδιοικητικής Κίνησης», που ήρθε δεύτερη σε ψήφους, Λάζαρο Κυρίζογλου, την αντιπροεδρία. Ο δήμαρχος Αμπελοκήπων - Μενεμένης, αρνήθηκε την αντιπροεδρία και η παράταξη του δεν συμμετείχε στην ψηφοφορία γιατί, όπως είπε, δεν θέλει να νομιμοποιήσει όσα έγιναν κατά την προεκλογική περίοδο και την εκλογική διαδικασία, αλλά και τις κυβερνητικές επιλογές για την αυτοδιοίκηση.
Έτσι τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής εκλέχθηκαν με τις 13 ψήφους της παράταξης του Σίμου Δανιηλίδη. Τα 11 μέλη της παράταξης «Αδέσμευτη Δημοκρατική Αυτοδιοικητική Κίνηση» απείχαν και λευκό ψήφισε ο Μιχάλης Κωνσταντινίδης, από την «Λαϊκή Συσπείρωση». Σε συνεδρίαση που έγινε νωρίτερα συγκροτήθηκε σε σώμα το Εποπτικό Συμβούλιο της Π.Ε.Δ., με πρόεδρο τον Παναγιώτη Αβραμόπουλο, πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, αντιπρόεδρο τον δημοτικό σύμβουλο Θεσσαλονίκης Λάζαρο Ζαχαριάδη και μέλη τον δήμαρχο Χαλκηδόνας,  και τους δημοτικούς συμβούλους Θεσσαλονίκης, Χρήστο Μάτη και Χρυσούλα Γιαταγάνα.

 

Συνάντηση κινημάτων της 

Κέντρικης Μακεδονίας στη Νάουσα...!


 

24.9.2011 στον Άγιο Νικόλαο της Νάουσας βρεθήκαμε, για ακόμη μία φορά, κινήματα και συλλογικότητες της Κεντρικής Μακεδονίας, για να συζητήσουμε τις ραγδαία και βίαια επιταχυνόμενες, οικονομικές, κοινωνικές και πολιτικές εξελίξεις και να συντονίσουμε τη δράση μας.
Η κυβέρνηση με απύθμενο θράσος, την ώρα που ανακοινώνει για πολλοστή φορά νέα μέτρα – χαράτσια, που οδηγούν στην εξαθλίωση την εργαζόμενη πλειοψηφία, την ίδια στιγμή παρακαλάει το εφοπλιστικό κεφάλαιο για «συζήτηση» αν και πως θα «συμβάλουν στην εθνική προσπάθεια».Δεν υπάρχει πια, καμία αυταπάτη, σε κανέναν εργαζόμενο, για το ποια συμφέροντα εξυπηρετεί αυτή η κυβέρνηση και τα στηρίγματά της. Έτσι, η εντεινόμενη επίθεση της κυβέρνησης και της τρόικας, στα εισοδήματά μας, στα εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα των εργαζομένων, κάνει επιτακτικότερη την ανάγκη για δυναμικότερες απαντήσεις, για μεγαλύτερο συντονισμό και έμπρακτη αλληλεγγύη από την πλευρά μας. Η απάντησή μας πρέπει να είναι η πρακτική εφαρμογή του βασικού συνθήματος των πλατειών του Μαΐου -  Ιουνίου, που αγκάλιασε η συντριπτική πλειοψηφία του λαού.

ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ – ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ – ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ

·                                 Απορρίπτουμε και δεν εγκλωβιζόμαστε σε λογικές που παραπέμπουν σε νομικίστικες μεθόδους αντιμετώπισης των χαρατσιών, γιατί καλλιεργούν αυταπάτες και παθητική στάση στους εργαζόμενους. Ιδιαίτερα σήμερα όπου τα μέτρα και οι επιθέσεις του αστικού μπλοκ εξουσίας, έχουν κάνει κουρελόχαρτο το αστικό σύνταγμα και κάθε έννοια νομιμότητας, κάνοντας σαφές σε όλους μας, ότι γι’ αυτούς, νόμος είναι το δίκιο του ισχυρού.
·                                 Δημιουργούμε δίκτυο αλληλεγγύης για να αποτρέψουμε με μαζικό τρόπο, κάθε προσπάθεια να κόψουν το ρεύμα σε συμπολίτες μας, κάθε προσπάθεια τραπεζιτών να βγάλουν σε πλειστηριασμό το σπίτι συνανθρώπων μας, που δεν μπορούν να πληρώσουν τη δόση τους.
·                                 Καλούμε τους τοπικούς συλλόγους εργαζομένων της ΔΕΗ και των Τραπεζών, τα Εργατικά Κέντρα, όλα τα σωματεία εργαζομένων, να πάρουν αποφάσεις και να καλύψουν τους εργαζόμενους – μέλη τους στη μη εφαρμογή αντιδραστικών και ανάλγητων αποφάσεων που πετούν στο δρόμο ανθρώπινες ψυχές.
·                                 Καλούμε σε μαζική συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις κοινωνικής ανυπακοής, για να αποτρέψουμε την επιστροφή του ρολογιού στην εποχή των παγετώνων, για να επιβάλουμε ότι την κρίση δεν θα την πληρώσουμε εμείς, αλλά αυτοί που τη δημιούργησαν, οι τραπεζίτες, οι εφοπλιστές, οι βιομήχανοι.

Συλλογικότητες Κεντρικής Μακεδονίας

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
11/10Δήμος ΠΑΙΟΝΙΑΣ :23η Γιορτή Κάστανου Γρίβας !
11/10Δήμος ΛΑΓΚΑΔΑ : Τοποθετήθηκε υπόγειος κάδος στο κέντρο της πόλης στην πλατεία του Λαγκαδά
1/10ΧΑΛΑΣΤΡΑ : Δράσεις του 3ου Δημοτικού Χαλάστρας την ημέρα του Αθλητισμού