Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ...!
1212 αναγνώστες
Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2011
23:51

 

Άρχισαν οι ελλείψεις στα σχολεία.Γυμνάσιο της περιοχής δεν έχει ούτε χαρτί τουαλέτας,ούτε χλωρίνη.Για να δίνουμε λεφτά για  «πανηγύρια» και «τραπέζια» είμαστε πρώτοι.Για να προσέξουμε την παιδεία μας,τον πολιτισμό μας εκεί δεν υπάρχουν λεφτά.!!!!

Έντονες διαμαρτυρίες υπάρχουν στην ομάδα της Χαλκηδόνας και στην ομάδα του  Α.Αθανασιου για την διαφορά επιχορήγησης που δόθηκε σε σχέση με τον Πάοκ Κουφαλίων.Οί ομάδες είναι στην ίδια κατηγορία ,και οι μεγάλη χρηματική διαφορά  δεν δικαιολογεί την επιχορήγηση «σκάνδαλο».

Οι ιδιαιτέρες του δημάρχου Π.Δαικούδη και του αντιδημάρχου Ι.Μπίκου τελικά ΠΩΣ θα πληρωθούν????Ρωτά ο νοήμων λαός.

Άρχισαν τα προεκλογικά πανηγύρια.Μεγάλη συγκέντρωση είχε ο εορταζόμενος Α.Αραμπατζής στην ονομαστική του εορτή.Ως υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ (κατά την κρίση του) σε κτήμα της περιοχής Α.Αθανασίου δέχθηκε πλήθος κόσμου, «μετά από μια μεγάλη ΗΤΤΑ έρχεται μια μεγάλη ΝΙΚΗ» έτσι λέει ο σοφός λαός.Αυτό φαίνεται έχει ως κορώνα  και ο Α.Αραμπατζής.Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Ερασιτεχνισμός και μόνο ερασιτεχνισμός μπορεί να χαρακτηρίσει τις προσλήψεις στο κολυμβητήριο Χαλκηδόνος-Κουφαλίων.

Τά παιδιά που δουλέψαν δεν έχουν πληρωθεί ακόμη από λάθος στον τρόπο προσλήψεως τους.Κύριε Πατσίδη (κατά τον Δήμαρχο υπεύθυνος)και συν επικουρούμενοι αρμόδιοι βάλτε μυαλό.Καλά είναι τα «lacoste» και τα «boss» που φοράτε αλλά να διαβάζουμε και τους νόμους να βλέπουμε και τον εργαζόμενο.Ο κύριος διευθυντής του κολυμβητηρίου τελικά πληρώθηκε???.

Τι έγιναν οι φωνές του προέδρου Χαλκηδόνας Σ.Μπαλτατζή περί παραίτησης?? «Μούγκα» μαθαίνω είναι τελευταία.

Μήπως υπάρχει άλλος «δίαυλος» επικοινωνίας με τον δήμαρχο τώρα ???.

Μεγάλο πρόβλημα με την καθαριότητα αντιμετωπίζουν πολλά χωριά του δήμου μας.Τώρα οι πρόεδροι των χωριών δεν δουλεύουν !!! ή δεν υπάρχει συντονισμός με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο καθαριότητας και πρασίνου?.

Οσο για τα περιφερειακά πάρκα των οικισμών εκεί γίνεται χαμός κύριε Βλαδίμιρε.Πάνω από ΕΝΑ μέτρο τα χόρτα!!!!!.

Σταμάτησαν οι φωτιές επιτέλους στην Χαλκηδόνα μετά τις έντονες προσπάθειες της πυροσβεστικής ,και των αυτοδιοικητικών παραγόντων της περιοχής.Κατάλαβε έγκαιρα ο εμπρηστής ότι ο κύκλος στενεύει ,και απέσυρε ευτυχώς γρήγορα τις «ορέξεις» του.

Έντονα παράπονα των πολιτών του Αγ.Αθανασίου υπάρχουν για την ασυδοσία των καθισμάτων των δύο καφέ «έρως» και «σελήνη» στην κεντρική πλατεία τους.Δεν μπορείς κυριολεκτικά να περάσεις από τον πεζόδρομο που υπάρχει,το δε σιντριβάνι έχει κυριολεκτικά κατακλυστεί από τραπεζοκαθίσματα .Λίγη «τσίπα» δεν υπάρχει από τους αρμοδίους...? 
Ο ΑΡΑΜΠΑΤΣΉΣ "ΕΦΥΓΕ..."  ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ!

Λύστε επιτέλους και κανένα σοβαρό πρόβλημα !!!!!.

Ο δρόμος προχώματος-βαθυλάκου-γέφυρας έχει κυριολεκτικά διαβρωθεί σε πολλά σημεία.Δεν ξέρω ποιος έχει την ευθύνη του δρόμου ,αλλά φίλος από τον βαθύλακο μου έλεγε προχθές ότι εκτός από τα αμορτισέρ των αυτοκινήτων τους που χρειάζονται όλων αλλαγή ,ο μόνος τρόπος να περάσεις αυτόν τον δρόμο «ανέπαφος» είναι να οδηγείς τρακτέρ.Οι αρμόδιοι τελικά του δήμου δεν περνούν από εκεί ποτέ????.

Σπουδαία δουλειά κάνουν ορισμένοι πρόεδροι στα μέρη που έχουν εκλεγεί. Θα ξεχωρίσω μέχρι στιγμής τον πρόεδρο μεσήμβριας, χαλκηδόνος και κουφαλίων. Νομίζω ότι στούς πρώτους εννέα μήνες έχουν δώσει τον καλύτερο τους εαυτό. 

Έκδοση εφημερίδας  ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και μάλιστα με όνομα «ΕΝΟΤΗΤΑ».Καλωσορίζω προσωπικά κάθε προσπάθεια «νέου φύλλου» στον δήμο μας

.Όμως ο πρόεδρος δεν μας τα λέει καλά στο «μανιφέστο» του για την νέα εφημερίδα του. Θεωρεί ταblog και όσους του ασκούν κριτική ανώνυμα «ανεύθυνους»,και με χαμηλό «επίπεδο».
Δεν κοιτά επί των ημερών του ότι για πρώτη φορά απεχώρησε στην ΙΣΤΟΡΙΑ του δήμου η αντιπολίτευση δημοτικού συμβουλίου λόγω 45 λεπτης καθυστέρησης της συμπολίτευσης στην αίθουσα του συμβουλίου??? Δεν κοιτά ότι επί  των ημερών του γίνεται σωρεία λαθών του ΚΩΔΙΚΑ (που οφείλει να υπηρετεί) ,όπως η ΔΗΜΟΣΙΑ ανάγνωση βιογραφικών στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου των υποψηφίων για τον  «συνήγορο του πολίτη» κάτι πού απαγορεύεται ρητά από την «αρχή προσωπικών δεδομένων» ??

.Η ανωνυμία κριτικής τον φταίει? ή η αλήθεα τον πειράζει?.

Ας κοιτάξει να διορθωθεί ως πρόεδρος   στους 15 μήνες που του απομένουν...! γιατί δεν ξέρει τι του γίνεται... !


Το νέο του φύλλο να μην το χρησιμοποιεί ως σκαλοπάτι προσωπικής προβολής (όπως έκανε με τα φύλλα περί ιστορίας των εκκλησιών) αλλά ως όργανο ειδήσεων και ενημέρωσης των δημοτών του δήμου μας....! 


Κλείνοντας την στήλη και ακούγοντας τα νέα μέτρα της κυβέρνησης νοιώθω οργή και μόνο οργή για αυτούς που ήλθαν στην εξουσία με το σύνθημα «λεφτά υπάρχουν» και θα φύγουν μηδενίζοντας τα όνειρα του Έλληνα και ερημώνοντας την χώρα !!!!!.
 
 
Ο «ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ…»

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ»

ΣΕ ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ Η ΣΤΗΛΗ 
«ΑΚΟΥΩ…ΜΑΘΑΙΝΩ…ΓΡΑΦΩ…»
ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΤΣΑΚΙΡΗ
 
 

  

Η ΦΛΟΓΑ ΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ 

ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ 
Δεύτερη μέρα η φλόγα της αιμοδοσίας στον δήμο Χαλκηδόνας, με διαδρομή που ξεκίνησε από την Χαλκηδόνα με πορεία προς Βαθύλακο, Ακροπόταμο, Καστανά Πρόχωμα και κατάληξη για διανυκτέρευση στα Κουφάλια όπου την υποδέχθηκε  πλήθος κόσμου                Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
11/10Δήμος ΠΑΙΟΝΙΑΣ :23η Γιορτή Κάστανου Γρίβας !
11/10Δήμος ΛΑΓΚΑΔΑ : Τοποθετήθηκε υπόγειος κάδος στο κέντρο της πόλης στην πλατεία του Λαγκαδά
1/10ΧΑΛΑΣΤΡΑ : Δράσεις του 3ου Δημοτικού Χαλάστρας την ημέρα του Αθλητισμού