Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΤΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ...!
1153 αναγνώστες
Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011
08:05

 

 

Καταλήψεις σε 

τρία δημαρχεία

 
 

Εκτός από το δημαρχείο Εύοσμου – Κορδελιού οι εργαζόμενοι στους δήμους πραγματοποιήσαν συμβολικές καταλήψεις και στην Πολίχνη και το Ωραιόκαστρο.
Οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ διαμαρτύρονται για ενιαίο μισθολόγιο, εργασιακή εφεδρεία ενώ αύριο θα συμμετέχουν στη συγκεντρώση της ΑΔΕΔΥ στις 18:00 στο Άγαλμα Βενιζέλου.
Πάντως, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις η συμμετοχή στις κινητοποιήσεις κινήθηκε σε ρηχά νερά με τα δημαρχεία Θεσσαλονίκης, Καλαμαριάς, Λαγκαδά και Βόλβης να εξυπηρετούν κανονικά τους πολίτες.
 
 

Αρχίζει το 13ο Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου 

και Παντομίμας στο Κιλκίς

 
 

Κούκλες, μαριονέτες, καραγκιόζηδες, ηθοποιοί παντομίμας, πολύχρωμα όνειρα και παραμύθια απ΄ όλο τον κόσμο συγκεντρώνονται από την ερχόμενη Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στο Κιλκίς για το 13ο Διεθνές Φεστιβάλ κουκλοθέατρου και παντομίμας.
Με διάρκεια 15 ημερών φέτος, το φεστιβάλ συγκεντρώνει θιάσους κουκλοθέατρου από 15 συνολικά χώρες του κόσμου (Ιταλία, Βραζιλία, Χιλή, Ελβετία, Ισπανία, Ρωσία, Αυστραλία, Πολωνία, Αργεντινή, Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία, Πορτογαλία, Ουγγαρία, Βουλγαρία και Ελλάδα).
Παράλληλα με τις παραστάσεις κουκλοθέατρου στις 15 μέρες της διοργάνωσης οι βιτρίνες των κεντρικών καταστημάτων της πόλης του Κιλκίς θα στολισθούν και φέτος με κούκλες για αν υποδεχθούν κουκλίστικα το φεστιβάλ και τους ανθρώπους του.
«Στα 13..... σκάει η εφηβεία, και τα πάντα αρχίζουν να βράζουν μέσα μας. Είναι η περίοδος των μεγάλων ανακαλύψεων. Και εμείς, όπως όλοι οι δεκατριάχρονοι, απογειωνόμαστε, πετάμε στον ουρανό των προκλήσεων. Οργανωτικά, δεσμευόμαστε σε νέους τρόπους διαχείρισης και νέες συμφωνίες, που μας καθοδηγούν σε μια αναγκαία ενηλικίωση (το ταξίδι προς την ωριμότητα). Γνωστικά... έναν κόσμο από καινούριες συνεργασίες, διαπραγματεύσεις και ασυνήθιστες εμπειρίες. (....) Καινούριες ιδέες πραγματοποιούνται. Νέα όρια τίθενται. Το 2011 (και πάλι το 11, εκείνο το μαγικό νούμερο που εκφράζει το άπειρο...), είναι μια χρόνια με πολλές αλλαγές, ανοίγματα και επιβεβαιώσεις» υποστηρίζει ο Ισπανικής καταγωγής καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ, από την πρώτη του διοργάνωση Χουάνχο Κοράλες.
Στη φετινή διοργάνωση προγραμματίζονται επίσης εργαστήρια, μάστερ-κλας, έκθεση για την ιστορία του κουκλοθέατρου και διημερίδα για το κοινωνικό θέατρο.
Το φεστιβάλ εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ και εξασφάλισε 980.000 ευρώ ως το 2015.

 

 

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
11/10Δήμος ΠΑΙΟΝΙΑΣ :23η Γιορτή Κάστανου Γρίβας !
11/10Δήμος ΛΑΓΚΑΔΑ : Τοποθετήθηκε υπόγειος κάδος στο κέντρο της πόλης στην πλατεία του Λαγκαδά
1/10ΧΑΛΑΣΤΡΑ : Δράσεις του 3ου Δημοτικού Χαλάστρας την ημέρα του Αθλητισμού