Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Σοκ και δέος...ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ
987 αναγνώστες
Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2011
09:50

 

ΛΟΙΠΟΝ μέσα στην βδομάδα και μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη που είναι μέρα γενικής απεργίας απεργούν: μέσα μαζικής μεταφοράς, σωφρονιστικοί, νοσοκομειακοί, λιμενικοί, εκπαιδευτικοί, υπάλληλοι δημοτικοί, υπάλληλοι διυλιστηρίων και πάει λέγοντας.

 

 

Εδώ που έχουν φθάσει τα πράγματα το ερώτημα δεν είναι «ποιος απεργεί;» αλλά «ποιος δεν απεργεί;».

 

 

ΟΛΟΕΝΑ και περισσότερους αγρότες απασχολεί το θέμα της ανανέωσης της χρήσης νερού από γεωτρήσεις, όσον αφορά στη γραφειοκρατία και το κόστος κατάθεσης των δικαιολογητικών. Ήδη υπάρχουν πολλές διαμαρτυρίες από βουλευτές όλων των κομμάτων προς τα αρμόδια υπουργεία για να βρεθεί μια λύση.

 

ΣΧΕΤΙΚΩΣ με το κούρεμα, διαθέτουμε πάντως ως έθνος ικανό απόθεμα λαϊκής σοφίας για να περιγράψουμε την κατάσταση. Τουτέστιν:
- Τελικά η Τρόικα θα μας κοστίσει «τα μαλλιά της κεφαλής μας».
- «Πήγαμε για μαλλί και βγήκαμε κουρεμένοι».
Θα σωθεί η Ελλάδα; «Τρίχες».
 


 

 


 

ΚΑΤΑ τα λοιπά, στην Ελλάδα βιώνουμε πια μια... σουρεαλιστική κατάσταση. Ο τσάρος της Οικονομίας Ελ. Βενιζέλος, «τοις Τροϊκανών ρήμασι πειθόμενος» ανακοινώνει κάθε μέρα νέα μέτρα. Φόρους, φόρους, φόρους, περικοπές και απολύσεις. Σου δίνει την εντύπωση ότι, πλέον, ούτε και αυτός ο ίδιος ξέρει τι μέτρα έχει λάβει, ούτε πόσα θα εισπράξει, ούτε για ποιο σκοπό τα εισπράττει. Απλώς αυτός βάζει τους φόρους που του λένε και απλώς εμείς πληρώνουμε καταβάλλοντας τα τελευταία από τα έτοιμά μας.


Η ειρωνεία της ιστορίας: Η Ελλάς επέπρωτο κάποτε να μεγαλουργήσει με έναν Βενιζέλο και σήμερα πάλι ένας Βενιζέλος υπογράφει καθημερινά τη συρρίκνωσή της.

 

ΔΕΝ είναι φυσικά μόνο ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Όλη η λεγόμενη άρχουσα τάξη της Ελλάδας, βολεμένη, δεν έχει κανένα συμφέρον να κάνει τη μεγάλη ρήξη, να κηρύξει στάση πληρωμών και να πάει σε δραστικές και εθνικά συμφέρουσες λύσεις. Δεν έχει κανείς το ανάστημα να αντιδράσει στους μεγαλοτραπεζίτες της Ευρώπης (τα πραγματικά αφεντικά) και κανείς δεν είναι διατεθειμένος να χάσει αυτά που με... «κόπο» αποθεματοποίησε όλα αυτά τα χρόνια της μεγάλης λεηλασίας.

 

 

Tο σχέδιο «γερμανοποίησης» της χώρας προχωρά.

 

ΑΛΛΟΙ πάλι λένε ότι πάμε για «βουλγαροποίηση». Ο ΓΑΠ εξανίσταται. και ανθίσταται: «Δεν θα γίνουμε Ινδία» (λες και δεν είμαστε πια... Ινδοευρωπαίοι).
Μας μιλούν για μοντέλα Πολωνίας, μισθούς Πορτογαλίας, ο Τσίπρας έφτασε μέχρι το Πακιστάν. Αν μη τι άλλο, μ’ αυτά και μ’ αυτά, θυμόμαστε και τη γεωγραφία.
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις