Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ...
1280 αναγνώστες
Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2011
00:01
Δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος – Ενέργειας και Κλιματικής αλλαγής (et.diavgeia.gov.gr/f/ypeka) :   
α) η ένταξη για χρηματοδότηση του υπολοίπου 20% περίπου της αποχέτευσης του Δ.Δ. Χαλάστρας με το ποσό των 4,595,000.00 ευρώ από το πρόγραμμα «Περιβάλλον και αειφόρος ανάπτυξη». Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι γιατί το τελικό αποτέλεσμα έρχεται να δικαιώσει τις προσπάθειες χρόνων της διοίκησής μας, η οποία     σχεδίασε, ωρίμασε τις απαραίτητες μελέτες, διεκδίκησε  και εξασφάλισε την χρηματοδότηση του ανωτέρω έργου. Ας σημειωθεί ότι είμαστε ο μοναδικός πανελλαδικά πρώην Δήμος που έχει εντάξει στο ανωτέρω πρόγραμμα δύο έργα μαζί με την αποχέτευση του Δ.Δ. Ανατολικού συνολικού προϋπολογισμού δώδεκα (12) εκατομμυρίων ευρώ περίπου.
β) ή έγκριση της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου που αφορά την κατασκευή των παράπλευρων δρόμων των εθνικών οδών Θεσσαλονίκης – Κατερίνης από το ύψος του Γαλλικού ποταμού έως τον Αξιό ποταμό και Κατερίνης – Ευζώνων από το ύψος της Χαλάστρας μέχρι τον Άγιο Αθανάσιο και τέλος της κατασκευής πλήρους κόμβου μεταξύ Χαλάστρας – Ανατολικού. Επίκειται η δημοπράτηση του έργου.
Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά η σημαντική δουλειά που είχε γίνει στον πρώην Δήμο Χαλάστρας, με την συνεχή και μεθοδική στόχευση στην απορρόφηση Κοινοτικών Κονδυλίων για την υλοποίηση μεγάλων έργων, αφού είμαστε ο μοναδικός πρώην Δήμος που αφήνει «προίκα» στον νέο Δήμο μας Δέλτα χρηματοδοτούμενα έργα συνολικού προϋπολογισμού δεκαπέντε (15) περίπου εκατομμυρίων ευρώ.     

Τα αποτελέσματα της επίμονης δουλειάς μας  δεν τα χαρίζουμε και
δεν τα εκχωρούμε σε κανέναν.

Ο επικεφαλής της παράταξης
Ουζούνης Γ. Γρηγόρης
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις