Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ "ΔΕΛΤΑ" ΝΙΚΟΣ ΓΙΟΥΤΙΚΑΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ...
1069 αναγνώστες
Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2011
00:03

 


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το ταξίδι του Δημάρχου «ΔΕΛΤΑ», κ.Νίκο Γιουτίκα , στις Βρυξέλες, όπου συμμετείχε σε forum για την ανάπτυξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Σε ότι αφορά τις επαφές που πραγματοποίησε στις Βρυξέλες ο Δήμαρχος ανέφερε ότι πρέπει να κάνουμε στροφή προς την Ευρώπη, καθώς αποτελεί τη μοναδική πηγή πόρων για την υλοποίηση σημαντικών έργων για το Δήμο «ΔΕΛΤΑ». Φυσικά, για την απορρόφηση πόρων από ευρωπαϊκά προγράμματα απαιτείται πολυετής παρουσία στα ευρωπαϊκά πράγματα, σοβαρές προτάσεις και καλλιέργεια διεθνών συνεργασιών, καθώς επίσης και συμμετοχή σε δίκτυα.
 Η συμμετοχή του Δήμου «ΔΕΛΤΑ» στο Σύμφωνο των Δημάρχων για τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα και την προστασία του περιβάλλοντος, είναι μία πρώτη σοβαρή προσπάθεια δικτύωσης, ενώ οι επαφές του Δημάρχου για την ανάπτυξη της τοπικής επιχειρηματικότητας αναμένεται ότι θα αποτελέσουν την έναρξη συνεργασιών του Δήμου «ΔΕΛΤΑ» σε ευρωπαϊκό επίπεδο.
Στις συνθήκες έντονης οικονομικής κρίσης που διέρχεται η χώρα απαιτείται η ανάπτυξη σχέσεων και αναζήτηση προοπτικής προς το κέντρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προκειμένου κατ’ αρχάς να βοηθηθούμε άμεσα για την ανάπτυξη υποδομών και υπηρεσιών στον τόπο μας και κατ’ επέκταση να δημιουργήσουμε τις σχέσεις και τις δικτυώσεις που απαιτούνται για τη συνεχή συμμετοχή μας στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι…
 
 
 
 

 

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις