Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΧΥΜΑ ΜΑΣ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΤΣΟΥΒΑΛΑΤΑ...
1163 αναγνώστες
Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2011
00:04
Του Τσανή Παναγιώτη 
Δημοτικού Συμβούλου Δ. Χαλκηδόνος

 


Έκπληκτοι οι πολίτες του δήμου Χαλκηδόνος, μέσα στον γενικό χαμό που βιώνουμε ως έθνος, αλλά και σαν άτομα ξεχωριστά, με την ενέργεια να καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, το εισόδημα όλων μας να μειώνεται δραματικά, να υπάρχουν συμπολίτες μας που να μην έχουν τα στοιχειώδη, η αγωνία όλου του λαού για το τι μας ξημερώνει αύριο να έχει φτάσει στο ζενίθ, ο κόσμος να βλέπει το πολιτικό μας σύστημα να καταρρέει, κυβέρνηση, κόμματα ακόμη και σήμερα να είναι στην  κοσμάρα τους, να μην καταλαβαίνουν τι γίνεται γύρω τους, να μην υπάρχει μια πρόταση για το αύριο, να μην έχουν ζητήσει όλοι τους μια συγγνώμη, για το που έφτασαν εμάς και την χώρα, να μην έχουν στείλει έστω και έναν φυλακή για παραδειγματισμό και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν γύρω μας, με το κόσμο μας να καταρρέει, οι πολίτες του δήμου Χαλκηδόνος έγιναν μάρτυρες γεγονότων που δεν τιμούν κανέναν, πολύ περισσότερο τους πρωταγωνιστές (Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο).
Την εβδομάδα που πέρασε γίναμε μάρτυρες μιας απίστευτα κυνικής ομολογίας μέσα από την ανταλλαγή επιστολών  του δήμαρχου κ. Δαικούδη και του αντιδημάρχου (Δήμαρχο σε αναμονή) κ. Μπίκο, κατηγορώντας ο ένας  τον άλλον  ότι αυτός φταίει που ο δήμος δεν λειτουργεί, ομολόγησαν κυνικά  και απροκάλυπτα, αυτό το οποίο λίγο πολύ ήταν γνωστό, ότι προεκλογικά  (σαν γνησία τεκνά του πολιτικού συστήματος) αποφάσισαν για το καλό μας; Να μοιράσουν μεταξύ τους την εξουσία, να μοιράσουν θέσεις,  αλλά και τα ωφέλη που απορρέουν από αυτές, θαυμάστε τους!
Αγαπητοί συνδημότες,  πέρασαν 9 μήνες μετά την ανάληψη της εξουσίας από τους κκ. Δαϊκούδη - Μπίκο,  εννιά μήνες παγκόσμιας πρωτοτυπίας για τον δήμο Χαλκηδόνος, εννιά μήνες με δυο Δημάρχους, δυο Δήμαρχοι όμως που δεν κυβερνούν,  γιατί το μονό που τους απασχολεί και απασχολούσε ήταν,  πως ο κ. Δαϊκούδης δεν θα παραδώσει την δημαρχεία και να πάει στο σπίτι του παρά τα συμφωνηθέντα  (ο ίδιος το ομολογεί στην επιστολή του),  ο δε κ. Μπίκος πως θα γίνει Καίσαρας στην θέση του Καίσαρα, μετατρέποντας το δημαρχείο του πρώην δήμου Αγ. Αθανασίου σε προεκλογικό κέντρο, έχοντας ως μονό στόχο την υλοποίηση των προσωπικών του φιλοδοξιών, βλέποντας την επομένη ημέρα. Τα κτυπήματα κάτω από την μέση, ανάμεσα στον κ. Δαϊκούδη και στον κ.  Μπίκο ήταν συνεχή και ανελέητα,  αφήνοντας όμως τους πολίτες και τον τόπο να βουλιάζουν στα προβλήματα.
Δεν λειτούργησαν - δεν λειτουργούν - μαλώνουν για τις καρέκλες.
Κύριοι Δήμαρχοι – κκ.  Δαϊκούδη και Μπίκο, αφήστε στην άκρη της μικροφιλοδοξίες σας, αφήστε στην άκρη της συμφωνίες για της καρέκλες, και κυβερνήστε, για αυτό σας επέλεξε ο λαός, κυβερνήστε χωρίς εξαιρέσεις, ο Δήμος Χαλκηδόνος δεν είναι μονό ο τόπος που ζει ο κ. Δαϊκούδης,  δηλαδή τα Κουφάλια,  ούτε η Καλαμαριά  όπου μένει ο κος Μπίκος.
Ο δήμος Χαλκηδόνος κύριοι δήμαρχοι έχει 17  χωριά, 17 χωριά το καθένα με την δική του ιστορία.
Κύριε Δαϊκούδη – κύριε Μπίκο για ότι έγινε η δεν έγινε μέχρι σήμερα  στον δήμο, περισσότερο όμως από αυτά που θα γίνουν από εδώ και πέρα, θα φταίτε εσείς και μόνο εσείς.
Κύριε Δαϊκούδη  –  κύριε Μπίκο  έλεος
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
11/10Δήμος ΠΑΙΟΝΙΑΣ :23η Γιορτή Κάστανου Γρίβας !
11/10Δήμος ΛΑΓΚΑΔΑ : Τοποθετήθηκε υπόγειος κάδος στο κέντρο της πόλης στην πλατεία του Λαγκαδά
1/10ΧΑΛΑΣΤΡΑ : Δράσεις του 3ου Δημοτικού Χαλάστρας την ημέρα του Αθλητισμού