Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΑΥΡΙΟ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΝΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ.ΤΗΣ Π.Ε.Δ. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
1147 αναγνώστες
Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2011
15:53

 
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας συνεδριάζει αύριο Τρίτη και ώρα 3 μ.μ. στην έδρα του, τα γραφεία της πρώην ΤΕΔΚ Νομού Θεσσαλονίκης (Εμπορικό Κέντρο Limani Center, Γραφείο 510).

Ανάμεσα στα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι οι απεργιακές κινητοποιήσεις στους ΟΤΑ, τα οικονομικά της Αυτοδιοίκησης, τα ζητήματα λειτουργίας των ΠΕΔ, η ψήφιση του Προϋπολογισμού της ΠΕΔΚΜ, οι οικονομικές εκκρεμότητες των ΤΕΔΚ Κεντρικής Μακεδονίας, η ανάθεση αρμοδιοτήτων στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΕΔΚΜ και ο ορισμός εκπροσώπων σε διάφορα όργανα και επιτροπές.
 
 

Κανονικά τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ

την Πέμπτη παρά την 24ωρη απεργία

 
Κανονικά θα εκτελεστούν όλα τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ, παρά την 24ωρη απεργία που έχει εξαγγείλει για την Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου, το διοικητικό προσωπικό των ΚΤΕΛ.
Σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών επισημαίνει ότι «είναι αδιανόητο εν μέσω οικονομικής κρίσης, που συντελούνται κοσμογονικές αλλαγές στη χώρα μας και θυσίες από τον ελληνικό λαό, να απαιτεί η Ομοσπονδία Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδος (ΟΣΜΕ) αυξήσεις στους μισθούς του προσωπικού των ΚΤΕΛ», το οποίο, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, «εξακολουθεί να αμείβεται κανονικά, χωρίς περικοπές, τη στιγμή που οι συνάδελφοί τους στον δημόσιο τομέα έχουν υποστεί σημαντικές μειώσεις μισθών και επιδομάτων».
Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι όλα τα λεωφορεία θα κινηθούν κανονικά από τους ιδιοκτήτες τους, οι οποίοι αποτελούν περίπου το 90% των εργαζομένων.
 
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις