Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΕΛΕΝΗ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΟΥ
1164 αναγνώστες
Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2011
00:22

 

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΤΑ:Πρόσληψη προσωπικού εκτάκτων αναγκών (ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Δ.)
Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Δέλτα θα προχωρήσει στην πρόσληψη πέντε (5) ατόμων για την κάλυψη εκτάκτων αναγκών των υπηρεσιών του Βρεφονηπιακού Σταθμού & του ΚΔΑΠ (2μηνη σύμβαση). Μπορείτε να κατεβάσετε την σχετική ανακοίνωση απεδώ.

 

 

Συμπαράσταση και αλληλεγγύη στους δημότες Ωραιοκάστρου για το «τέλος ακινήτων» της  ΔΕΗ
Η αυτοδιοίκηση δεν μπορεί να κλείνει τα μάτια και να κάθεται απαθής μπροστά στα μεγάλα οικονομικά προβλήματα της κοινωνίας. Είναι υποχρέωσή μας  να είμαστε μαζί με τους πολίτες  που δεν αντέχουν  να πληρώνουν  τα λεγόμενα  χαράτσια. Όπως αυτό το βαρύτατο χαράτσι για τα ακίνητα με τις φαρμακερές δόσεις.  Ο δήμος, όπως και οι άλλοι φορείς υποχρεούνται  να βγουν μπροστά,  να συμπαρασταθούν, επιδεικνύοντας  έμπρακτη αλληλεγγύη στους συμπολίτες μας, στον αγώνα τους για επιβίωση. Δεν μπορούμε να αφήσουμε μόνους τους δημότες  μας στις παράνομες απειλές και στον ωμό εκβιασμό  για τη διακοπή του ρεύματος.    
Ο Δήμος Ωραιοκάστρου, πρέπει  να στηρίξει πρακτικά και νομικά τους  δημότες που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να πληρώσουν το νέο χαράτσι, ακολουθώντας το παράδειγμα του δήμου της Ν. Ιωνίας Αθηνών. Οι άνεργοι, οι  απολυμένοι, οι  απλήρωτοι  εργαζόμενοι, οι  συνταξιούχοι , οι μισθωτοί με τις περικοπές των εισοδημάτων τους, δεν έχουν και δεν μπορούν να πληρώσουν.   Ο δήμος Ωραιοκάστρου, με ψήφισμά του να ενώσει την φωνή του με τις  φωνές των άλλων φορέων που ζητούν από την κυβέρνηση να αποσύρει το νέο τέλος  ακινήτων μέσω της ΔΕΗ.
Μέχρι τότε να σταθεί στο πλευρό των δημοτών που θα αρνηθούν να πληρώσουν το τέλος ακινήτων στους λογαριασμούς της ΔΕΗ.  Να καλύψει τις  ενέργειες μη πληρωμής,  πολιτικά και νομικά, διότι πέραν  του ότι είναι αντικοινωνικό, εξουθενωτικό , κατά την κοινοτική νομοθεσία είναι και παράνομο.  Να συγκεντρώσει  τις αποδείξεις πληρωμών  του ρεύματος από τους δημότες και  να προχωρήσει σε ομαδικό εξώδικο προς τη ΔΕΗ.  
Εξάλλου είναι χαρακτηριστικό και το μήνυμα του Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαου, που μεταξύ άλλων αναφέρει σε εγκύκλιό του «Και ξαφνικά μας ζητείται απειλητικά και εκβιαστικά να πληρώσουμε, επί πλέον φόρο για το σπίτι που μένουμε…
Θα ήθελα λοιπόν να πω σε όσους δεν μπορούν να πληρώσουν την λεγόμενη «έκτακτη εισφορά ακινήτων» να μη φτάσουν σε απόγνωση. Να ξέρουν ότι θα βρεθούμε όλοι ενωμένοι στο πλευρό τους και θα φωνάξουμε μαζί: «Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος».
Και εξηγώντας σε συνέντευξή του  το λόγο, για τον οποίο προχώρησε σε αυτή την εγκύκλιο είπε:
«Δεν έχω την πολιτική επιρροή να ανατρέψω τις όποιες πολιτικές αποφάσεις.
 Ούτε και την αρμοδιότητα. Έχω όμως φωνή που μπορώ να την ενώσω με την κραυγή του λαού. Αυτό και έκανα».
Αυτό ας  κάνουμε λοιπόν και εμείς, ως τοπική αυτοδιοίκηση.  
 
 
Αστέριος Γαβότσης
Επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης πολιτών              

 «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ»

 

 

                                                                                                                    
 
ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
 
Τον τελευταίο καιρό διαβάζουμε στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο και ενόψει της οικονομικής κρίσης, την εγκατάλειψη της προσπάθειας προστασίας του περιβάλλοντος και την ευκαιριακή, κερδοσκοπική επίθεση ορισμένων εγκληματιών του περιβάλλοντος, ασελγώντας καθημερινά σ’ αυτό. Αθέτηση υπογραφών και υποσχέσεων με κυρίαρχη επιλογή σε ένα παγκόσμιο πλαίσιο υποταγής και υποθήκευσης των ζωτικών αναγκών του ανθρώπου στα συμφέροντα των μονοπωλιακών καταστάσεων των καρτέλ, ελλείψει πολιτικής βούλησης.
Σήμερα στην Ελλάδα της ενσυνείδητης επιλογής του μονόδρομου της οικονομικής και πολύπλευρης κρίσης που επέβαλε το Διεθνές Παγκοσμιοποιημένο Χρηματοπιστωτικό Σύστημα, το περιβάλλον χρειάζεται περισσότερη, αυξημένη και επισταμένη προστασία. Στο λεκανοπέδιο Λαγκαδά, περιοχή προστατευόμενη από τη Διεθνή Σύμβαση RAMSAR, συμβαίνουν σημεία και τέρατα! Δεν αρκέσθηκαν οι εγκληματίες περιβάλλοντος στην καταστροφή της Λίμνης Κορώνειας, στην πλημμελή λειτουργία του παράνομου χωροθετηθέντος ΧΥΤΑ (Γ΄ Ζώνη RAMSAR), αλλά συγκεκριμένα συμφέροντα «Εθνικών Εργολάβων» θέλουν να εγκαταστήσουν και εργοστάσιο καύσης που δεν προβλέπεται από τον περιφερειακό σχεδιασμό, μολύνοντας όλη την περιοχή με διοξίνες, χλωροφθοράνθρακες και λοιπά επιβλαβή αέρια. Καλούμε όλους τους θεσμικούς και κοινωνικούς φορείς , όλους τους συνανθρώπους μας της περιοχής, να ενισχύσουν με την ίδια προσπάθεια και τις ίδιες δυνάμεις τους, με κάθε τρόπο και μέσο, στην κατεύθυνση της διάσωσης σε ό,τι απέμεινε.
Καλούμε τον Δήμο Λαγκαδά και Ωραιοκάστρου, με δεδομένα και τα ομόφωνα ψηφίσματά τους, για την αποτροπή εγκατάστασης εργοστασίου καύσης, σε κοινή προσπάθεια θεσμικών και κοινωνικών φορέων, για τη δημιουργία Επιτροπής Κοινωνικού Ελέγχου, όλων των δραστηριοτήτων της περιοχής. Ο καθ’ ύλην αρμόδιος Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Λαγκαδά να επισπεύσει αυτή τη συνάντηση, όπως υποσχέθηκε, προς ενίσχυση της προσπάθειας. Γιατί βασική προϋπόθεση για την Προστασία Περιβάλλοντος είναι η γνώση και η αναγνώριση του κινδύνου να αυτοκαταστραφούμε από το ίδιο το περιβάλλον.
 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΔΕΙΣΗΣ
Πρόεδρος Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος
Ευρύτερης Περιοχής Λαγκαδά

 

 

Η κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου


Στη σημερινή (45η) κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου, κληρώθηκε ο αριθμός 68017. Έγινε ΤΖΑΚ-ΠΟΤ. Ποσό 1.800.000,00 Ευρώ μεταφέρεται στον Τρίδυμο Λαχνό της επόμενης κλήρωσης. Δείτε τον πίνακα των κληρωθέντων αριθμών:
 
You might also like:

 

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις