Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΙΝΗΣΗ ΣΕ ΑΘΗΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
1345 αναγνώστες
Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011
00:44

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ


Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για το νέο τρόπο έκδοσης οικοδομικών αδειών και οι τροπολογίες που αφορούν σε βελτιώσεις για την ρύθμιση αυθαιρέτων και στην ελεύθερη κυκλοφορία των ΙΧ οχημάτων σε Αττική και Θεσσαλονίκη που κινούνται με πετρέλαιο κ.α.
Πετρελαιοκίνηση και με το νόμο. Ψηφίστηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο με τις τροπολογίες για την ελεύθερη κυκλοφορία των πετρελαιοκίνητων ΙΧ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καθώς και για τη ρύθμιση των αυθαρέτων.

Ελεύθερη η πετρελαιοκίνηση σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη
 
 
Το νομοσχέδιο ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία, ενώ η Νέα Δημοκρατία ζήτησε να αποσυρθούν οι τροπολογίες με το αιτιολογικό ότι δεν υπάρχει σε όλες αιτιολογημένη έκθεση του Λογιστηρίου για το εάν επιβαρύνεται ο κρατικός προϋπολογισμός.
 
Επίσης, την διαφωνία του εξέφρασε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος Κώστας Καρτάλης σε ρυθμίσεις του άρθρου 42 και σε κείνες που επεκτείνουν την ρύθμιση αυθαιρέτων σε παραδοσιακούς οικισμούς και προβλέπουν την ελεύθερη κίνηση ΙΧ οχημάτων που καταναλώνουν πετρέλαιο σε Αττική και Θεσσαλονίκη (υποστηρίζοντας ότι πρέπει να προϋπάρξουν μέτρα για την μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης κ.α).

Συνάντηση του ΔΣ της ΚΕΔΕ και των προέδρων και μελών των Εκτελεστικών Επιτροπών των Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων

 
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, οι πρόεδροι και τα μέλη των Εκτελεστικών Επιτροπών των Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων της χώρας πραγματοποιούν κοινή συνάντηση στην Αθήνα, τη Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου, στις14.00 (ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ). Στη συνάντηση θα συζητηθούν τα επείγοντα οικονομικά και θεσμικά προβλήματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση και η εύρυθμη λειτουργία των Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων.

Ειδικότερα κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Κ. Ασκούνης θα ενημερώσει τους αιρετούς για τη σημερινή οικονομική κατάσταση των δήμων, για τις θεσμικές λειτουργίες, για τον προληπτικό έλεγχο καθώς και για τη λειτουργία των κοινωνικών δομών των δήμων. Στη συνέχεια ο Γ. Κουράκης, β΄ αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ, θα αναφερθεί στην οργάνωση και λειτουργία των Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων. Η συνάντηση θα ολοκληρωθεί, αργά το απόγευμα, με τις τοποθετήσεις εκπροσώπων των Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων.

 ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ…!


Η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ
 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΙΚΟΥ 
ΣΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ 
 «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ»

 
 
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ  13 Νοεμβρίου 2011 ΤΟ «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ» ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ  ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΙΚΟΥ

ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ…

ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΑΣΕΤΕ…!


Υ.Γ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΠΟΥ ΕΞΑΝΤΛΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ  ΦΥΛΛΑ ( ΑΦΟΥ ΔΕΧΘΗΚΑΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΑ)  ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ Β ΕΚΔΟΣΗ  
( ΑΛΛΑ 2000 ΝΕΑ ΦΥΛΛΑ) 
ΠΑΛΙ  ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ … 
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
16/8Δήμος Χαλκηδόνας : Επιβεβαιωμένο κρούσμα ιού Δυτικού Νείλου στον Αγ. Αθανάσιο !
13/8Παρά-πολιτικά : "Σεμνά και Ταπεινά ... "
12/8ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ ... : "Τα Κακώς Κείμενα "
8/8Ωραιόκαστρο : Στις 27 Αυγούστου η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής Ωραιοκάστρο
6/8ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 7-09-19 ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
4/815o ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ
3/8Δήμος Χαλκηδόνος - Σταύρος Αναγνωστόπουλος: Καθημερινή ενημέρωση για θέματα του δήμου…!