Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΑΣΥΛΟ ΤΕΛΟΣ...!
1112 αναγνώστες
Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2011
00:04

 

Αστυνομικές δυνάμεις εισήλθαν στο ΑΠΘ

Αστυνομικές δυνάμεις των ΜΑΤ μπήκαν στους χώρους του πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, στη διάρκεια των μικροεπεισοδίων που σημειώθηκαν με ομάδες διαδηλωτών, μετά την ολοκλήρωση της πορείας για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Αστυνομικές δυνάμεις εισήλθαν στο ΑΠΘ
 
Συγκεκριμένα, δύο διμοιρίες των ΜΑΤ καταδίωξαν διαδηλωτές που είχαν συγκεντρωθεί στην οδό Εγνατία (στο ύψος της ΔΕΘ) και μπήκαν στο πανεπιστήμιο.
 
Μάλιστα, οι αστυνομικοί, εφαρμόζοντας ουσιαστικά το νέο νόμο που καταργεί το πανεπιστημιακό άσυλο προχώρησαν και σε μια προσαγωγή, ενώ μόλις η κατάσταση εκτονώθηκε αποχώρησαν από το ΑΠΘ.
 
Την ώρα της αστυνομικής επέμβασης βρισκόταν σε εξέλιξη οι εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου, στην αίθουσα τελετών του ΑΠΘ, παρουσία των πρυτανικών αρχών, με τη συναυλία του Θάνου Μικρούτσικου και των συνεργατών του.
 
 
 

Συγκροτήθηκε σε σώμα το 

ΔΣ του ΠΑΟΚ και αρχίζει

 διαδικασίες εξυγίανσης

 
Την πρώτη της συνεδρίαση έκανε η νέα διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Τα θέματα που απασχολούν την ομάδα τέθηκαν επί τάπητος, με αυτό που καίει περισσότερο να είναι ασφαλώς το οικονομικό. Οι πληρωμές θα αρχίσουν άμεσα, ενώ από την επόμενη βδομάδα θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες εξυγίανσης της ΠΑΕ. Θα υπάρξουν αρκετές επαφές με την Πολιτεία και στον “δικέφαλο” ελπίζουν ότι οι προσπάθειες θα αποφέρουν σύντομα καρπούς.

Αυτό που “καίει” περισσότερο το νέο ΔΣ είναι τα υπέρογκα χρέη προς το Δημόσιο. Αποφασίστηκε να ασκηθούν πιέσεις προς την Πολιτεία, προκειμένου να υπάρξει ρύθμιση της οφειλής και να βρεθεί λύση. Μάλιστα, ορίστηκε τριμελής επιτροπή, αποτελούμενη από τους Ζαγοράκη, Κατσαρή και Δημήτρη Σαχπατζίδη, για να έρθει σε επαφή με την αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών.

Στη θέση του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ παρέμεινε ο Θόδωρος Ζαγοράκης, με τον Ζήση Βρύζα να αναλαμβάνει χρέη αντιπροέδρου. Τα υπόλοιπα μέλη του νέου ΔΣ είναι οι Παντελής Κωνσταντινίδης, Σπύρος Μηλιορίδης, Βαγγέλης Ποζατζίδης, Λεωνίδας Βελής, Στέφανος Σαράτσης, Γιώργος και Δημήτρης Σαχπατζίδης.

Μέσα στην επόμενη βδομάδα θα δοθούν δύο συνεντεύξεις Τύπου από τη νέα διοίκηση. Οι Βρύζας και Κωνσταντινίδης θα απαντήσουν σε ερωτήσεις δημοσιογράφων αναφορικά με τον αγωνιστικό σχεδιασμό, ενώ ο πρόεδρος, Θόδωρος Ζαγοράκης, θα μιλήσει για τα οικονομικά θέματα της ΠΑΕ και θα ανακοινώσει νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

 
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις