Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ...
1090 αναγνώστες
Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2011
12:53

 

Συνεχίζονται οι δεντροφυτεύσεις στο Ωραιόκαστρο
 
Πιστός στο "πράσινο" ραντεβού του, ο δήμος Ωραιοκάστρου συνεχίζει τις δεντροφυτεύσεις σε συνεργασία με το ελληνοαμερικανικό...
ίδρυμα "Φύτεψε τις ρίζες σου στην Ελλάδα". Σειρά παίρνει αυτό το Σάββατο η περιοχή στην οδό Θεσσαλονίκης (Γαλήνη) όπου οι εθελοντές θα συναντηθούν στις 09:00.
 
 

Παραμένουν οι ΔΟΥ Ζαγκλιβερίου και Σοχού 

 
Παραμένουν οι ΔΟΥ Ζαγκλιβερίου και Σοχού
Αίσιο τέλος είχαν οι κινητοποιήσειςτων κατοίκων και των δημοτικών αρχών κατά της κατάργηση των ΔΟΥ Ζαγκλιβερίου και Σοχού. Ο δήμαρχος Λαγκαδά, Ιωάννης Αναστασιάδης, επικεφαλής...
πολυπληθούς αντιπροσωπείας δημοτικών συμβούλων του δήμου, συνοδευόμενος από τους Βουλευτές της Β΄ Εκλογικής Περιφέρειας Θεσσαλονίκης και τον εκλεγμένο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Ψωμιάδη , μετέβη στην Αθήνα και συναντήθηκε με τον Γ.Γ.  του υπουργείου Οικονομικών κ. Καπελέρη στον οποίο κατέθεσε φάκελο που περιείχε αναλυτικά  τους λόγους για τους οποίους δεν έπρεπε να κλείσουν οι εφορίες στο Ζαγκλιβέρι και το Σοχό, αλλά και συγκεκριμένες προτάσεις για την βιωσιμότητά τους,  χωρίς επιβάρυνση του Κρατικού προϋπολογισμού.
Συγκεκριμένα, ο κ. Καπελέρης έκανε αποδεκτή την πρόταση του δημάρχου που διατυπώθηκε εγγράφως στο υπουργείο , σύμφωνα με την οποία ο Δήμος Λαγκαδά αναλαμβάνει την υποχρέωση φιλοξενίας των συγκεκριμένων οικονομικών υπηρεσιών στα κτίρια των πρώην Δημαρχείων Ζαγκλιβερίου και Σοχού , συμβάλλοντας ακόμη και στα λειτουργικά τους έξοδα, προκειμένου οι συνδημότες μας να μη στερηθούν του δικαιώματος άμεσης πρόσβασης και εξυπηρέτησης από τις οικονομικές εφορίες στον τόπο τους, όπως συνέβαινε επί σειρά ετών.
Άμεσα δόθηκαν οι εντολές στους αρμόδιους Υπηρεσιακούς Παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών,  να σταματήσουν με σήμα τη διαδικασία μεταστέγασης των Δ.Ο.Υ. Σοχού και Ζαγκλιβερίου.
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις