Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Θεσσαλονίκη: Μια στις δυο συλλήψεις αφορούσε αλλοδαπούς
1041 αναγνώστες
Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2012
14:38

 

 
Θεσσαλονίκη: Μια στις δυο συλλήψεις αφορούσε αλλοδαπούς
811 από τις 1.673 συλλήψεις που έκανε συνολικά ηΓενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης τον τελευταίο μήνα του 2011 αφορούσε παραβίαση του νόμου περί αλλοδαπών. Σύμφωνα με τον επίσημο απολογισμό της ίδιας της υπηρεσίας, το 48,5% των συλλήψεων αφορούσαν τέτοιες παραβάσεις, γεγονός που, σύμφωνα με τις αρχές, δείχνει το σοβαρότατο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης που αντιμετωπίζει η χώρα, ειδικά στα βόρεια.
Περίπου 16,7% των συλλήψεων (278) αφορούσαν άτομα που βαρύνονταν με καταδικαστικές αποφάσεις, ενώ σχεδόν το 8,7% (145 άτομα) παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών και 8,5%(142 άτομα) ληστείες και κλοπές.

 

Τσίπρας: «Να καθίσουν στο εδώλιο αυτοί που μας έβαλαν στο Μνημόνιο»

Τσίπρας: «Να καθίσουν στο εδώλιο αυτοί που μας έβαλαν στο Μνημόνιο»
Υπέρ της σύστασης εξεταστικής επιτροπής για το Μνημόνιο τάχθηκε με συνέντευξή του στη Real News ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Α. Τσίπρας και είναι ο πρώτος πολιτικός που τάσσεται υπέρ της έναρξης επίσημης διαδικασίας απόδοσης ευθυνών για την είσοδο της Ελλάδας στον ζοφερό κόσμο του Μνημονίου. Χαρακτήρισε «εύλογη λαϊκή απαίτηση τη σύσταση Εξεταστικής για το Mνημόνιο» για να αποδοθούν ευθύνες σε όσους έφεραν τη χώρα σε αυτό το σημείο, ενώ κατηγόρησε τον Γ. Παπανδρέου ότι επί δύο χρόνια όχι μόνον δεν συγκρούστηκε με τη διαπλοκή, αλλά στηρίχθηκε αποκλειστικά σε αυτήν, κάνοντάς την παντοδύναμη.
 
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
11/10Δήμος ΠΑΙΟΝΙΑΣ :23η Γιορτή Κάστανου Γρίβας !
11/10Δήμος ΛΑΓΚΑΔΑ : Τοποθετήθηκε υπόγειος κάδος στο κέντρο της πόλης στην πλατεία του Λαγκαδά
1/10ΧΑΛΑΣΤΡΑ : Δράσεις του 3ου Δημοτικού Χαλάστρας την ημέρα του Αθλητισμού