Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΝΧΟΥ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ...!!!
1249 αναγνώστες
Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2012
18:27

 Εκτός κάθε ελέγχου βρίσκεται η ανεργία στην περιοχή μας...! 

Εκτός κάθε ελέγχου βρίσκεται η ανεργία, η οποία μήνα με το μήνα σπάει κάθε αρνητικό ρεκόρ. Ο αριθμός των ανέργων βρίσκεται πλέον πάνω από τις 900.000 άτομα και συγκεκριμένα 903.525 και οι τάσεις που υπάρχουν είναι σύντομα να αγγίξει το ένα εκατομμύριο άτομα.Είναι χαρακτηριστικό πως μόλις μέσα σε ένα μήνα, τον Οκτώβριο του 2011, χάθηκαν 45.869 θέσεις εργασίας, δηλαδή κάθε ημέρα χάνονταν 1.834 θέσεις.Μέσα σε ένα χρόνο μάλιστα οι άνεργοι αυξήθηκαν κατά 219.478 άτομα, δηλαδή κάθε ημέρα υπήρχαν 732 νέοι άνεργοι.Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε χθες στη δημοσιότητα η Ελληνική Στατιστική Αρχή, το ποσοστό της ανεργίας έφτασε τον Οκτώβριο στο 18,2%, από 17,5% που ήταν το Σεπτέμβριο.Η ανεργία στην περιοχή μας κατέγραψε νέο ρεκόρ με  19,7% !!!

Υ.Γ. ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ 2000 ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...!!!!!!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ...!
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις