Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΙΑΝΟΜΕΩΝ ΣΤΑ ΕΛΤΑ...!
1176 αναγνώστες
Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2012
21:28

 

Πρόσληψη 11 ΔΕ Διανομέων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου

 
Από την Περιφερειακή Διεύθυνση Επιστολικού Ταχυδρομείου Κεντρικής Μακεδονίας που εδρεύει στον δήμο Ωραιοκάστρου ανακοινώθηκε η πρόσληψη 11 ΔΕ Διανομέων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου. Οι ενδιαφερόμενοι...
έχουν το περιθώριο να υποβάλουν την αίτησή τους έως και τις 18 Ιανουάριου στην ακόλουθη Διεύθυνση: ΠΔΕΤ Κεντρικής Μακεδονίας - ΕΛ.ΤΑ., ΒΙ.ΠΕ. Ωραιοκάστρου, Τ.Κ. 56000 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, (τηλ.: επικοινωνίας: 2310-289564 και 2310-289594).
Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών. Οι νέες προσλήψεις θα διενεργηθούν με σειρά προτεραιότητας, δηλαδή με το σύστημα των μορίων.
Στα κριτήρια πρόσληψης όλων των υποψηφίων, η εντοπιότητα θα παίξει τον μεγαλύτερο ρόλο. Στη συνέχεια η σειρά κατάταξης των υποψηφίων κάθε ομάδας καθορίζεται με τη βαθμολόγηση του χρόνου ανεργίας, του αριθμού τέκνων, του αριθμού ανήλικων τέκνων, του βαθμού του βασικού τίτλου σπουδών, της ηλικίας αλλά και της πείρας. Ωστόσο, ο χρόνος ανεργίας θα δώσει το μεγαλύτερο μπόνους στους ενδιαφερόμενους, ενώ άνεργος πάνω από δώδεκα μήνες θα λάβει στη βαθμολογία του έξτρα μόρια. Άνεργος που είναι υποψήφιος, πρέπει να έχει τουλάχιστον τέσσερις συνεχείς μήνες ανεργίας, υπολογιζόμενους από την τελευταία ημέρα προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων και προς τα πίσω.
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις