Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Τεράστια η ζήτηση για καυσόξυλα…
1174 αναγνώστες
Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2012
19:53

 Τεράστια η ζήτηση για καυσόξυλα

Όλο και περισσότεροι καταναλωτές στρέφονται σε εναλλακτικές μορφές θέρμανσης. Οι άνθρωποι του χώρου κάνουν λόγο για αύξηση στις πωλήσεις των σομπών έως και 70% και των καυσόξυλων έως 50%.
Ο Μ. Ισαακίδης, πρόεδρος του Σωματείου Ξυλεμπόρων Δράμας, μιλά για αύξηση στην ζήτηση πάνω από το 100% «δεν προλαβαίνουμε να πουλάμε, εισάγουμε από Αλβανία και Βουλγαρία» όσον αφορά τα πέλετς έχουν ζήτηση 500% πάνω.
Ζήτηση τεράστια αλλά τα περισσότερα ξύλα, πέλετς, έρχονται από τις γειτονικές χώρες, μιας και τα δασαρχεία εξαιτίας της περιοριστικής δημοσιονομικής πολιτικής δεν μπορούν να διαθέσουν προσωπικό ώστε να πραγματοποιήσουν- αναθέσουν στους δασικούς συνεταιρισμούς την υλοτόμηση, ως αποτέλεσμα να μην υπάρχουν ξύλα εγχώρια, επίσης το κράτος χάνει έσοδα. Το ερωτηματικό βέβαια είναι τι θα γίνει του χρόνου με την τιμή όταν η ζήτηση θα είναι μεγάλη και «εισαγώμενη»;

 

Θρίλερ με τα πτώματα που 

βρέθηκαν στο Λαγκαδά

Θρίλερ με τα πτώματα που βρέθηκαν στο Λαγκαδά
Υποθέσεις και φακέλους εξαφανίσεων ανοίγουν οι αστυνομικοί, αναζητώντας την άκρη του νήματος που θα τους οδηγήσει στην ταυτοποίηση των δύο πτωμάτων, ενός άνδρα και μίας γυναίκας, που βρέθηκαν χθες στην περιοχή του Λαγκαδά…
Νωρίς χθες το πρωί, στην περιοχή Αμπέλια του χωριού Ανάληψης στο Λαγκαδά, κάτοικος της περιοχής βρήκε σε ρέμα όπου υπήρχαν μπάζα το πτώμα ενός άγνωστου άνδρα που ήταν σε προχωρημένη σήψη και τον σκελετό μίας γυναίκας, που ήταν καλυμμένος με διάφορα αντικείμενα.
Ο κάτοικος της περιοχής ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία και στο σημείο έσπευσαν ιατροδικαστής και ειδικό συνεργείο της Υ.Ε.Ε.Β.Ε. για την εξερεύνηση του χώρου.
Οι αστυνομικοί προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τα πτώματα, ανοίγοντας παλαιότερες υποθέσεις εξαφανίσεων. Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, καθώς το πτώμα του άνδρα φέρει ορισμένα τραύματα. Ωστόσο, δεν μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα ότι τα συγκεκριμένα τραύματα προκάλεσαν το θάνατό του, όπως επίσης δεν είναι σίγουρο εάν αν προκλήθηκαν από χτύπημα ή από τη ρίψη μπάζων στο ρέμα.
Φως αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστής, που αύριο το πρωί θα διενεργήσει νεκροψία – νεκροτομή.
 
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις