Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ...
1102 αναγνώστες
Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2012
13:45

 Μηχανογραφικά μετά την 

ανακοίνωση βαθμολογιών

Μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών θα καταθέσουν τα μηχανογραφικά δελτία οι φετινοί υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων, όπως διαβεβαίωσε χθες η υφυπουργός Παιδείας Εύη Χριστοφιλοπούλου.

Μηχανογραφικά μετά την ανακοίνωση βαθμολογιών
Μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών θα καταθέσουν τα μηχανογραφικά δελτία οι φετινοί υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων, όπως διαβεβαίωσε χθες η υφυπουργός Παιδείας Εύη Χριστοφιλοπούλου. Η υφυπουργός Παιδείας προανήγγειλε μάλιστα ορισμένες βελτιώσεις προς όφελος των μαθητών στο νέο μηχανογραφικό, ενώ για την απόφαση του υπουργείου να αρχίσουν οι εξετάσεις όσο το δυνατόν αργότερα, το δικαιολόγησε προκειμένου, όπως είπε, «να μην κλείσουν τα λύκεια και τα γυμνάσια σχεδόν αμέσως μετά το Πάσχα, όπως δυστυχώς γινόταν μέχρι σήμερα». Αναφορικά με τον αριθμό των εισακτέων, τόνισε ότι θα ανακοινωθεί εγκαίρως, ενώ για το νέο εξεταστικό, είπε ότι είμαστε στην τελική επεξεργασία .
Κατά τα λοιπά, όσον αφορά σε διαμαρτυρίες ορισμένων καθηγητών για τον προγραμματισμό των εξετάσεων για τα ΕΠΑΛ (επειδή θα συμπίπτουν ορισμένες ημερομηνίες των ενδοσχολικών και των ειδικών εξετάσεων), δεν τίθεται θέμα, καθώς το υπουργείο είχε διευκρινίσει ήδη από την Κυριακή ότι «όσοι υποψήφιοι συμμετάσχουν σε κάποιο ειδικό μάθημα και γι' αυτό τον λόγο απουσιάσουν δικαιολογημένα από τις ενδοσχολικές τους εξετάσεις, θα μπορούν να συμμετάσχουν στις επαναληπτικές ενδοσχολικές εξετάσεις του Ιουνίου, σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα καταρτιστεί από το Λύκειό τους»
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις