Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΤΑ...
1186 αναγνώστες
Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2012
21:55

 

Ο Γιώργος Γλώσσης νέος δήμαρχος του Δέλτα Θεσσαλονίκης
Κατά πλειοψηφία ψηφίστηκε , κατά την ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Προϋπολογισμός του Δήμου Δέλτα
 
Ο Δήμαρχος Δέλτα, κ Γιώργος Γλώσσης, στην εισήγησή  του αρχικά αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έγινε «ώστε να καταρτίσουμε έναν άρτιο προϋπολογισμό, ο οποίος αφενός λαμβάνει υπόψη του όλη την πραγματική κατάσταση, αφετέρου ανταποκρίνεται με τη μεγαλύτερη εφικτή επάρκεια στις ανάγκες του Δήμου μας  και της κοινωνίας μας».
Γνωρίζετε πολύ καλά πως τα μέτρα του κρατικού Προϋπολογισμού για το 2012 είχαν ήδη αποφασιστεί από το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα που ψηφίστηκε το καλοκαίρι κι έχουν συμπληρωθεί από το πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε πρόσφατα.
Είναι μέτρα ψηφισμένα. Προβλέπουν  Περικοπές, μείωση των Κ.Α.Π. , μείωση του ήδη μειωμένου προγράμματος δημοσίων επενδύσεων.
Επομένως κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,  η σύνταξη του φετινού Προϋπολογισμού που έχετε στα χέρια σας βασίζεται σε δεδομένα όπως τα γνωρίζουμε σήμερα. Γιατί είναι πολύ πιθανό, να υπάρχουν σημαντικές μεταβολές σε επίπεδο κεντρικής διοίκησης που να αφορούν μισθολογικά δεδομένα ή μεταβολές στους Κ.Α.Π
Επίσης τονίστηκε η ένταξη μεγάλων έργων στο ΕΣΠΑ ενώ ο Δήμος Δέλτα έχει σημαντικό αριθμό προτάσεων και αναμένει την αξιολόγησή τους και διαθέτει μεγάλο αριθμό μελετών όπου θα χρησιμοποιηθούν και θα υποβληθούν στο ΕΣΠΑ  μόλις ανοίξουν δράσεις, συνεχίζοντας την δέσμευση του Δημάρχου για άντληση κονδυλίων από την Ευρωπαϊκή Ένωση βάζοντας τον Δήμο  σε τροχιά ανάπτυξης.
Στη συνέχεια ο κ. Γλώσσης επεσήμανε τα βασικά χαρακτηριστικά του προϋπολογισμού.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο προϋπολογισμός είναι ισοσκελισμένος και τα έσοδα-έξοδα ανέρχονται περίπου στα 50.000.000  ΕΥΡΩ.
 
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις