Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Το νέο μνημόνιο γυρίζει τους μισθούς και τη ζωή μας στη δεκαετία του ’40!
1149 αναγνώστες
Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012
15:14

 Το νέο μνημόνιο γυρίζει τους μισθούς και τη ζωή μας στη δεκαετία του ’40!

Πλέον δουλεύουμε για 0,27 ευρώ την ώρα αφού η πραγματική μείωση μισθών στον ιδιωτικό τομέα φτάνει στο 50% καθώς συντελείται η μεγαλύτερη μείωση αποδοχών που έχει γίνει στην Ελλάδα μετά τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο!
Στον ιδιωτικό τομέα οι αποδοχές θα εξαυλωθούν με μαχαίρι εως και 50% αφού με το νέο Μνημόνιο, όταν στο 3μηνο πια θα παύει η ισχύς των συμβάσεων εργασίαςκαι όταν δεν θα συνάπτεται επιχειρησιακή ή νέα κλαδική σύμβαση, τότε θα συρόμαστε αναγκαστικά στην υπογραφή επιχειρησιακών ή και ατομικών συμβάσεων που μας γυρνάνε στη δεκαετία του 1940.
Σύμφωνα με τον εργατολόγο Σ.Ρομπόλη με αυτόν τον τρόπο οι μειώσεις των αποδοχών στον ιδιωτικό τομέα θα φτάσουν εως το 50% απ΄ότι ίσχυε μέχρι σήμερα.
Αυτό, επειδή θα τα παρασύρει όλα, σημαίνει πως, συνυπολογίζοντας το νέο κατώτατο μισθό με τις ώρες εργασίας, θα δουλεύουμε για 0,27 ευρώ την ώρα, λιγότερα από την Πορτογαλία που είναι στα 0,28 ευρώ την ώρα και αρκετά πιο κάτω από την Ισπανία που είναι στα 0,38 ευρώ την ώρα.
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις