Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Η "ΜΑΧΗ" ΤΗΣ ΠΑΤΑΤΑΣ...!!!
1065 αναγνώστες
Κυριακή, 4 Μαρτίου 2012
00:01

 ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

«Εφυγαν» εν ριπή οφθαλμού 22 τόνοι πατάτας
Φουντώνει το κίνημα για φθηνά τρόφιμα

Στη Θεσσαλονίκη μεταφέρθηκε η «μάχη της πατάτας», όμως οι 22 τόνοι που έφτασαν στους χώρους του ΑΠΘ ήταν πολύ λίγοι για να καλύψουν τις παραγγελίες. Αποτέλεσμα ήταν να προκληθεί συνωστισμός στον προαύλιο χώρο του κτιρίου, όπου στάθμευσε το φορτηγό από το Κ. Νευροκόπι της Δράμας.
Η πρωτοβουλία, που αναλήφθηκε στο πλαίσιο μεταπτυχιακού μαθήματος από τον ομότιμο καθηγητή της Γεωπονικής Σχολής του ΑΠΘ, Χρήστο Καμενίδη, έπασχε τελικά στον τομέα της οργάνωσης. Είχε ξεκινήσει ως μια κίνηση στο εσωτερικό του πανεπιστημίου, με δικαιούχους τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας.
Ωστόσο, διέρρευσε γρήγορα εκτός των τειχών του ιδρύματος, και τα τηλέφωνα που είχαν διατεθεί για τις παραγγελίες έσπασαν από εκατοντάδες πολίτες.
Το ΑΠΘ ανακοίνωσε επίσημα το απόγευμα της Πέμπτης ότι οι παραγγελίες είχαν ξεπεράσει τους 50 τόνους, οι οποίοι θα έφταναν χθες, Παρασκευή, στο κτίριο Διοίκησης για να διατεθούν σε όσους είχαν καταχωριστεί στις λίστες, ενώ άλλοι 50 τόνοι θα δίνονταν σήμερα Σάββατο στον ίδιο χώρο.
Η πράξη όμως διέψευσε τους σχεδιασμούς, αφού αντί για 50 έφτασαν μόνο 22 τόνοι, ενώ ανάμεσα στους πολίτες που βρέθηκαν εκεί για να παραλάβουν ήταν και πολλοί που δεν είχαν καταχωριστεί στις λίστες.
Ο καθηγητής που ανέλαβε την πρωτοβουλία προανήγγειλε, πάντως, ανάλογες κινήσεις στο επόμενο διάστημα και σε άλλα προϊόντα, ενώ διερευνάται η δυνατότητα εφαρμογής ανάλογης δράσης και για τον πασχαλινό οβελία.
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
11/10Δήμος ΠΑΙΟΝΙΑΣ :23η Γιορτή Κάστανου Γρίβας !
11/10Δήμος ΛΑΓΚΑΔΑ : Τοποθετήθηκε υπόγειος κάδος στο κέντρο της πόλης στην πλατεία του Λαγκαδά
1/10ΧΑΛΑΣΤΡΑ : Δράσεις του 3ου Δημοτικού Χαλάστρας την ημέρα του Αθλητισμού