Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Νταλίκα κόπηκε στα δύο στην εθνική...
893 αναγνώστες
Τρίτη, 13 Μαρτίου 2012
09:04

 

Νταλίκα κόπηκε στα δύο στην εθνική [φωτό]
Διακόπηκε για περίπου μισή ώρα η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό  Αθηνών-Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα ανόδου, στο 211ο χιλιόμετρο, από νταλίκα που εξετράπη της πορείας της.

Μπαίνοντας στον κλειστό αυτοκινητόδρομο από το παλιό κομμάτι του πετάλου του Μαλιακού, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο. Το βαρύ όχημα κινήθηκε ακυβέρνητο για αρκετά μέτρα και ακινητοποιήθηκε κλείνοντας εντελώς  τον δρόμο. Ευτυχώς οι οδηγοί των αυτοκινήτων που κινούνταν ακριβώς πίσω του πρόλαβαν να σταματήσουν και δεν έπεσαν πάνω του.
Σύμφωνα με το lamiastar η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη διακόπηκε. Με την συνδρομή περιπολικού της τροχαίας Θερμοπυλών ο οδηγός οδήγησε τον τράκτορα ανάποδα στο ρεύμα προς Αθήνα, ξαναμπήκε ανάποδα στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, πλησίασε την καρότσα, την ρυμούλκησε και συνέχισε το ταξίδι του,ενώ το πρόβλημα με την κίνηση αποκαταστάθηκε σε λίγα λεπτά.
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
11/10Δήμος ΠΑΙΟΝΙΑΣ :23η Γιορτή Κάστανου Γρίβας !
11/10Δήμος ΛΑΓΚΑΔΑ : Τοποθετήθηκε υπόγειος κάδος στο κέντρο της πόλης στην πλατεία του Λαγκαδά
1/10ΧΑΛΑΣΤΡΑ : Δράσεις του 3ου Δημοτικού Χαλάστρας την ημέρα του Αθλητισμού