Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Ψωμιάδης: «Κουρέψτε» τα δάνεια
848 αναγνώστες
Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012
08:40

 

 
psomiadis3
Να προστατευθούν οι πολίτες και όχι μόνο οι τράπεζες ζητά ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

«Δώστε προτεραιότητα στους ανθρώπους, στην πραγματική οικονομία, ακούστε την κραυγή απόγνωσης της κοινωνίας που έχει ξεπεράσει τα όριά της.  Το φιτίλι έχει ήδη ανάψει και αν η βόμβα εκραγεί, θα έχει καταστροφικές συνέπειες…» αναφέρει στη δήλωση του.
Η δήλωση του Παναγιώτη Ψωμιάδη
«Η κατακόρυφη πτώση του βιοτικού του επιπέδου της μεγάλης πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών, η εφιαλτική αύξηση της ανεργίας, η ύφεση που συνεχίζεται για μία ακόμη χρονιά, η διαρκής συρρίκνωση μισθών και συντάξεων που οδηγούν μαθηματικά στην εξαθλίωση του λαού μας, απαιτούν γενναίες κυβερνητικές πρωτοβουλίες, στην κατεύθυνση της ανακούφισης των συμπατριωτών μας που υποφέρουν. 
Το «κούρεμα» του ελληνικού δημόσιου χρέους πρέπει να συνοδευτεί άμεσα από συγκεκριμένες παρεμβάσεις προς όλες τις τράπεζες, ώστε να εξασφαλιστεί ανάλογο «κούρεμα» όλων των δανείων που έχουν λάβει οι πολίτες. Με αποσπασματικά μέτρα, όπως η επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής του δανείου, δεν αντιμετωπίζεται πλέον η κατάσταση και με δεδομένη την επιβάρυνση εκατομμυρίων συμπατριωτών μας με στεγαστικά, κυρίως, δάνεια, ελλοχεύει ο κίνδυνος «κραχ» στην αγορά, που μπορεί να οδηγήσει σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Δεν πρέπει να γίνουμε Αμερική του 2008, όταν άνθρωποι έχαναν τις περιουσίες τους και τα σπίτια τους σε μια νύχτα. 
Επιτέλους, πρέπει να προστατέψουμε όχι μόνο τις τράπεζες, αλλά και τους πολίτες, οι οποίοι σηκώνουν τα βάρη της μνημονιακής πολιτικής. Δώστε προτεραιότητα στους ανθρώπους, στην πραγματική οικονομία, ακούστε την κραυγή απόγνωσης της κοινωνίας που έχει ξεπεράσει τα όριά της.  Το φιτίλι έχει ήδη ανάψει και αν η βόμβα εκραγεί, θα έχει καταστροφικές συνέπειες…»
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
11/10Δήμος ΠΑΙΟΝΙΑΣ :23η Γιορτή Κάστανου Γρίβας !
11/10Δήμος ΛΑΓΚΑΔΑ : Τοποθετήθηκε υπόγειος κάδος στο κέντρο της πόλης στην πλατεία του Λαγκαδά
1/10ΧΑΛΑΣΤΡΑ : Δράσεις του 3ου Δημοτικού Χαλάστρας την ημέρα του Αθλητισμού