Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Αλλοδαποί φεύγουν και φεσώνουν … τα χωριά!
1132 αναγνώστες
Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012
23:15

Αλλοδαποί φεύγουν και φεσώνουν … τα χωριά!
Όλο και πυκνώνουν τα φαινόμενα, λόγω της οικονομικής κρίσης, άνθρωποι κυρίως από τη Βουλγαρία που για χρόνια κατοικούσαν στην Κρήτη,
και εργάζονταν φροντίζοντας ηλικιωμένους αλλά και σε αγροτικές εργασίες, να φεύγουν … νύχτα από τα χωριά, παίρνοντας μαζί τους… ακόμη και τα λεμόνια!
Μαζεύουν τις οικοσκευές τους και τα πράγματά τους και εγκαταλείπουν σαν κλέφτες τις περιοχές όπου για χρόνια είχαν ριζώσει.
Πρόσφατο παράδειγμα, είναι το περιστατικό που σημειώθηκε σε χωριό της ενδοχώρας. Οικογένεια που ζούσε εκεί τα τελευταία 6-7 χρόνια, όντας, μάλιστα, η πρώτη οικογένεια που είχε εγκατασταθεί στο χωριό από τη Βουλγαρία, πήρε την απόφαση να φύγει.
Όμως όχι μόνο αποχαιρετιστήριο πάρτυ δεν οργάνωσε, όχι μόνο ούτε «γεια» δεν είπε στους ανθρώπους που όλα αυτά τα χρόνια τους είχαν ανοίξει την αγκαλιά τους, αλλά αντιθέτως τα μέλη της οικογένειας, αφού μάζεψαν τη νύχτα τις οικοσκευές τους, πήραν ακόμη και … είδη σπιτιού: από χαρτί υγείας και … αλάτι, μέχρι … όλα τα λεμόνια από τη λεμονιά, πατάτες, κρεμμύδια και το κρέας από το ψυγείο!
Σαν να μην ήταν αυτό αρκετό, άφησαν «φέσι» στο σούπερ μάρκετ της περιοχής αλλά και σε άλλους με τους οποίους είχαν συναλλαγές, πήραν το καράβι κι έφυγαν, αφήνοντας ακόμη και ενοίκια απλήρωτα.
Αυτό δεν είναι το μοναδικό περιστατικό στο συγκεκριμένο χωριό. Πριν μερικούς μήνες σημειώθηκε παρόμοιο περιστατικό, με την οικογένεια να εφαρμόζει την ίδια πρακτική…

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις