Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΠΟΠΗ ΚΑΛΑΙΤΖΗ ...!
1101 αναγνώστες
Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2012
15:02

Άδικο χαρακτηρίζει η τέως Έπαρχος Λαγκαδά κα. Πόπη Καλαϊτζή το νομοσχέδιο για την απελευθέρωση των ταξί, που ψηφίστηκε χθες επί της αρχής. Σύμφωνα με το νομοσχέδιο οι κάτοικοι των Δήμων Λαγκαδά, Βόλβης και Χαλκηδόνας θα πρέπει να πληρώνουν διπλή ταρίφα, αν και επιβάλλεται η μονή ταρίφα στον υπόλοιπο νομό Θεσσαλονίκης.
«Αυτή την εποχή δεν μπορούμε να χρεώνουμε στους κατοίκους που ζουν δίπλα στη Θεσσαλονίκη διπλή ταρίφα. Πρόκειται για αδικία. Δεν καταλαβαίνω το διαχωρισμό που γίνεται και εξαιρούνται οι τρεις Δήμοι Λαγκαδά, Βόλβης και Χαλκηδόνας, τη στιγμή μάλιστα που οι τρεις αυτοί Δήμοι εξυπηρετούνται με αστική συγκοινωνία. Δε νομίζω ότι 70 επιπλέον ταξί θα δημιουργήσουν πρόβλημα στη λειτουργία περίπου 2.000 μπλε ταξί. Από την άλλη πλευρά η μονή ταρίφα θα είναι μια «ανάσα» για τους ήδη πιεσμένους οικονομικά κατοίκους των τριών αυτών Δήμων», τονίζει η κα. Καλαϊτζή, που γνωρίζει την περιοχή και τις ανάγκες της καθώς έχει διατελέσει Έπαρχος Λαγκαδά και έχει ασχοληθεί με το θέμα από το 2007.

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
23/6Δήμος Χαλκηδόνος : Έξι (6) προσλήψεις στο Δήμο Χαλκηδόνος
19/6Δήμος Χαλκηδόνος : «Η λαμπτήρες led “ και το ηθικό μέρος ... !
11/6Διανομή τροφίμων σε απόρους στη δυτική Θεσσαλονίκη
8/6Από σήμερα οι αιτήσεις για δωρεάν φιλοξενία σε βρεφονηπιακούς σταθμούς
1/6ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης : Με λεωφορεία των ΚΤΕΛ από σήμερα δρομολόγια τεσσάρων γραμμών του ΟΑΣΘ