Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Αιχμές κατά Βορίδη για τη χρηματοδότηση των ΚΤΕΛ
863 αναγνώστες
Σάββατο, 31 Μαρτίου 2012
00:53

Αιχμές κατά Βορίδη για τη χρηματοδότηση των ΚΤΕΛ
Επίθεση στο Υπουργείο Μεταφορών κάνει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, με αφορμή τα 45 εκατ. Ευρώ τα οποία έδωσε ως χρηματοδότηση για τα ΚΤΕΛ.

Στην ανακοίνωση, αναφέρεται: «Πρόκειται για ένα ασύλληπτο για τα σημερινά δεδομένα της ελληνικής οικονομίας ποσό, που κάνει τον κάθε καλόπιστο να αναρωτηθεί αν τελικά υπάρχουν χρήματα στο ΠΔΕ.
Κι αν υπάρχουν γιατί δεν διατίθενται για την προβολή της χώρας στο εξωτερικό και την αντιστροφή του δυσφημιστικού κλίματος για τη χώρα, αλλά προσφέρονται για να ενισχυθούν και να προστατευθούν τα ΚΤΕΛ, όταν είναι υποχρέωση της χώρας η πλήρης απελευθέρωση των οδικών επιβατικών μεταφορών», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση, η οποία συνεχίζει:
«Ο κ. Μάκης Βορίδης καλείται να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους προωθείται η συγκεκριμένη διάταξη και μάλιστα με την ένδειξη του κατεπείγοντος. Αλλά και οι προϊστάμενοί του στο Μέγαρο Μαξίμου και την οδό Συγγρού οφείλουν να παρέμβουν ώστε να αποκαταστήσουν τον ορθό λόγο και τη δεοντολογία.
Η σημερινή πολιτική ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών είναι έκθετη, όχι μόνο απέναντι στους επαγγελματίες των οδικών μεταφορών, αλλά και απέναντι στο σύνολο των πολιτών της χώρας, που καλούνται να πληρώσουν πανάκριβα την νοοτροπία και την πρακτική που συχνά διέπει τις κινήσεις του πολιτικού προσωπικού», σύμφωνα με το newsbomb.gr

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις