Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Πατάτες, ρύζι, αλεύρι και μέλι απ' ευθείας από παραγωγούς, από το δίκτυο αλληλεγγύης ανέργων
1270 αναγνώστες
Τετάρτη, 4 Απριλίου 2012
09:34

Η έβδομη συνεχόμενη διάθεση αγροτικών προϊόντων που οργανώνουν εθελοντές γίνεται αύριο στην περιοχή Νικόπολη του δήμου Παύλου Μελά στη δυτική Θεσσαλονίκη, την πιο φτωχή περιοχή της πόλης, με την κοινωνία σε απόγνωση και τους νέους στο δρόμο της μετανάστευσης.

Το ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ με τη συνεργασία της Ένωσης Γονέων των Μαθητών του Δήμου Παύλου Μελά, συλλόγων γονέων, πολιτιστικών, κοινωνικών και παλιννοστούντων οργανώνει τη διάθεση απευθείας από παραγωγούς πατάτας, ρυζιού, αλευριού και μελιού.
Την Τετάρτη 4 Απριλίου από τις 8 το πρωί δίπλα στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνος (οδός Άρη Βελουχιώτη) στη Νικόπολη θα ξεκινήσει η διάθεση της κίτρινης πατάτας (ποικιλία agria) από παραγωγούς της Άνω Βροντούς Σερρών σε τιμή 0,30 ευρώ το κιλό, συσκευασία 17 κιλών 5 ευρώ. Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Κιλκίς θα διαθέσει 10 τόνους αλεύρι, από ελληνικό μαλακό σιτάρι, σε τιμή 0,50 ευρώ το κιλό σε συσκευασίες 1 κιλού και 3 και 10 κιλών. Μελισσοπαραγωγός από το Κιλκίς θα διαθέσει 200 κιλά μέλι σε συσκευασίες 1 κιλού 6 ευρώ και 3 κιλών 16 ευρώ. Επίσης θα διατεθεί ελληνικό ρύζι, 10 τόνοι, από την περιοχή Σερρών ποικιλία καρολίνα προς 0,90 ευρώ το κιλό συσκευασία 5,5 κιλών 5 ευρώ και ποικιλία κίτρινο προς 0,80 ευρώ το κιλό συσκευασία 5 κιλών 4 ευρώ. Εθελοντές της πρωτοβουλίας θα βοηθούν στην καλή οργάνωση και εξυπηρέτηση.
Η επόμενη διάθεση των ίδιων προϊόντων θα γίνει το Σάββατο 7 Απριλίου ώρα 8πμ, στην Σταυρούπολη, απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Ελευθερίου, στο χώρο της λαϊκής αγοράς.
Υπάρχει από τους καταναλωτές ενδιαφέρον να υπάρξει συνέχεια και με άλλα προϊόντα και ήδη γίνεται καταγραφή ενδιαφέροντος για λάδι, ελιές και όσπρια.
Υπεύθυνοι για επικοινωνία:
Γαβριήλ Αβραμίδης τηλ. 6972224498
Στέλλα Τσεντεμέ τηλ. 6944806679
Νίκος Σιδερόπουλος 6974707573

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
11/10Δήμος ΠΑΙΟΝΙΑΣ :23η Γιορτή Κάστανου Γρίβας !
11/10Δήμος ΛΑΓΚΑΔΑ : Τοποθετήθηκε υπόγειος κάδος στο κέντρο της πόλης στην πλατεία του Λαγκαδά
1/10ΧΑΛΑΣΤΡΑ : Δράσεις του 3ου Δημοτικού Χαλάστρας την ημέρα του Αθλητισμού