Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Φάρμακα και τρόφιμα συγκεντρώνονται σήμερα
961 αναγνώστες
Κυριακή, 8 Απριλίου 2012
14:47

Φάρμακα και τρόφιμα συγκεντρώνονται σήμερα στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου
Τρόφιμα για τους άπορους δημότες του και φάρμακα για την ενίσχυση του έργου των Γιατρών του Κόσμου θα συγκεντρώσει σήμερα, Κυριακή 8 Απριλίου, ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου.
Ο δήμος καλεί όλους τους πολίτες του να βοηθήσουν προσφέροντας ότι μπορούν, από τις 10:00 έως τις 14:00 στα ειδικά σημεία υποδοχής που θα στηθούν στην πλατεία Δημαρχείου στον Εύοσμο και στον πεζόδρομο της Εθνικής Αντίστασης στο Ελευθέριο Κορδελιό.Η διάθεση των τροφίμων προς τις άπορες οικογένειες του δήμου θα πραγματοποιηθεί με κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια ενώ τα φάρμακα θα δοθούν απ’ ευθείας  στους Γιατρούς.
Από την πλευρά του ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Στάθης Λαφαζανίδης, τόνισε ότι «καλούμε τους δημότες μας σ’ αυτήν την συλλογική προσπάθεια ώστε να στηρίξουμε όλοι μαζί τους συνανθρώπους μας που λόγω της οικονομικής κρίσης δεν μπορούν να εξασφαλίσουν ακόμη και τα απαραίτητα  για την επιβίωση της οικογένειάς τους. Είναι  ηθικό χρέος μας η ενότητα και η αλληλεγγύη προς όλους όσοι πλήττονται».
Την  συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων οργανώνει η αρμόδια Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας κ. Αβρόρα Σαββίδου η οποία τόνισε ότι στόχος του δήμου δεν είναι μόνο η συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων αλλά κυρίως η συσπείρωση, η κινητοποίηση και η ευαισθητοποίηση των δημοτών, αναφέρει το thestival.gr.

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
16/8Δήμος Χαλκηδόνας : Επιβεβαιωμένο κρούσμα ιού Δυτικού Νείλου στον Αγ. Αθανάσιο !
13/8Παρά-πολιτικά : "Σεμνά και Ταπεινά ... "
12/8ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ ... : "Τα Κακώς Κείμενα "
8/8Ωραιόκαστρο : Στις 27 Αυγούστου η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής Ωραιοκάστρο
6/8ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 7-09-19 ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
4/815o ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ
3/8Δήμος Χαλκηδόνος - Σταύρος Αναγνωστόπουλος: Καθημερινή ενημέρωση για θέματα του δήμου…!