Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Θεσσαλονίκη: Τα σκουπίδια …απειλούν πάλι την πόλη
1113 αναγνώστες
Τρίτη, 10 Απριλίου 2012
00:56

 

 
Θεσσαλονίκη: Τα σκουπίδια …απειλούν πάλι την πόλη
Άρχισαν τα προβλήματα με τα σκουπίδια στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, καθώς παραμένει κλειστός από την προηγούμενη Παρασκευή ο Χώρος Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (ΧΥΤΑ) στη Μαυρορράχη, λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων στην απεργία της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Οι εργαζόμενοι αντιδρούν σε νομοσχέδιο που προβλέπει τη μετατροπή των φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων σε ανώνυμες εταιρίες.
«Προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση. Εάν η απεργία συνεχιστεί, θα έχουμε σοβαρότατο πρόβλημα», τόνισε ο αντιδήμαρχος Ανακύκλωσης και Καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης, Θανάσης Παππάς.
Οι δημοτικές αρχές του πολεοδομικού συγκροτήματος απευθύνουν έκκληση στους πολίτες να κρατούν τις σακούλες με τα απορρίμματα στα μπαλκόνια τους για όσο διαρκεί η απεργία.
Σήμερα ο ΧΥΤΑ λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας, αναφέρει ο agelioforos.gr, και μπορούν να εναποθέτουν μόνο τα απορριμματοφόρα που μεταφέρουν νοσοκομειακά απόβλητα και σκουπίδια από τις λαϊκές αγορές.
«Δεν θέλουμε να ταλαιπωρήσουμε την πόλη. Το Σαββατοκύριακο αφήσαμε περισσότερα απορριμματοφόρα να περάσουν στο ΧΥΤΑ λόγω και των ημερών του Πάσχα. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία θα εξετάσει το ενδεχόμενο να κλιμακωθούν ή όχι οι κινητοποιήσεις», δήλωσε στο ΑΜΠΕ ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στον Σύνδεσμο ΟΤΑ Νομού Θεσσαλονίκης, Κώστας Ζέρβας.

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
16/8Δήμος Χαλκηδόνας : Επιβεβαιωμένο κρούσμα ιού Δυτικού Νείλου στον Αγ. Αθανάσιο !
13/8Παρά-πολιτικά : "Σεμνά και Ταπεινά ... "
12/8ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ ... : "Τα Κακώς Κείμενα "
8/8Ωραιόκαστρο : Στις 27 Αυγούστου η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής Ωραιοκάστρο
6/8ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 7-09-19 ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
4/815o ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ
3/8Δήμος Χαλκηδόνος - Σταύρος Αναγνωστόπουλος: Καθημερινή ενημέρωση για θέματα του δήμου…!