Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο θα λειτουργήσει στο Ωραιόκαστρο
1113 αναγνώστες
Πέμπτη, 19 Απριλίου 2012
00:34

Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο θα λειτουργήσει στο Ωραιόκαστρο
Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση Ανοιχτών Λαϊκών Πανεπιστημίων σε Μυτιλήνη, Τρίκαλα, Βόλο και Λάρισα,η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία Ακαδημία των Πολιτών προκηρύσσει τη λειτουργία του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου στο Δήμο Ωραιοκάστρου του Νομού Θεσσαλονίκης.
Τα μαθήματα θα έχουν τη μορφή τρίωρων εβδομαδιαίων διαλέξεων και θα διεξάγονται στην αίθουσα «Παύλου Μελά» στο κτίριο Διοίκησης του Δήμου Ωραιοκάστρου ενώ αναμένεται να ξεκινήσουν τον ερχόμενο Οκτώβριο με τον πρώτο κύκλο μαθημάτων να έχει σαν θέμα την «Ψυχολογία-Συμβουλευτική«.
Για την εγγραφή οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να φέρουν μαζί τους μία φωτοτυπία της αστυνομικής τους ταυτότητας, μία μικρή φωτογραφία για τη σπουδαστική τους ταυτότητα και 80 ευρώ για την ετήσια συνδρομή τους.
Για εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν στο  6973333422 τις ώρες 09.00 – 13.00, με την κ. Τσακράκη Τάνια, συντονίστρια του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Ωραιοκάστρου ή στα κεντρικά γραφεία της Ακαδημίας των Πολιτών στα τηλέφωνα 2251054739, 6970069007 και 6981067776.

 

Κοινωνικό ιατρείο για άπορους στον δήμο Παύλου Μελά στη Θεσσαλονίκη
 

Κοινωνικό ιατρείο για άπορους στον δήμο Παύλου Μελά στη Θεσσαλονίκη

Tέλη Μαΐου αρχίζει τη λειτουργία του στη Νικόπολη Θεσσαλονίκης το κοινωνικό ιατρείο για άπορους.

Όπως δήλωσε ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Ανάπτυξης και Υγείας Παύλου Μελά, Γεώργιος Λίλτσης, στο Κοινωνικό Ιατρείο θα παρέχουν εθελοντικά υπηρεσίες γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων (ακόμη και ορθοδοντικός), ενώ στον ίδιο χώρο θα λειτουργήσει και δημοτικό οδοντιατρείο. Επιπλέον, ο ένας από τους δύο φυσιοθεραπευτές του δήμου θα επισκέπτεται κατ΄ οίκον τους ανήμπορους δημότες για τις φυσιοθεραπείες τους.
Η ενέργεια αυτή έχει στόχο να παρέχονται υπηρεσίες υγείας σε άπορους πολίτες από χαμηλά κοινωνικά στρώματα που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να επισκεφθούν ιδιωτικά ιατρεία.
Ακόμη από τις 25 Απριλίου έως τις 5 Μαΐου διοργανώνεται πρόγραμμα πρόληψης για θέματα υγείας, υπό τον τίτλο «Ημέρες Υγείας».
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δωρεάν μετρήσεις οστικής πυκνότητας, εξετάσεις μαστού και μαστογραφίες, ψηλάφηση και διαγνωστικό υπέρηχο για ανεύρεση όζων του θυρεοειδούς.
Επίσης θα πραγματοποιηθούν ενημερωτικές ομιλίες με θέμα τη δωρεά οργάνων, τις μεταμοσχεύσεις, τις παθήσεις του θυρεοειδούς, τη μακροζωία και την επιτυχημένη γήρανση, τις αθλητικές κακώσεις, το AΙDS και τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και την ασφαλή χρήση του διαδικτύου.

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις