Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Το 1ο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών για εφήβους
1058 αναγνώστες
Τετάρτη, 2 Μαΐου 2012
00:01Με την πρωτοβουλία του Πολιτιστικού συλλόγου Δρυμού δόθηκε στους  χορευτές και τους  χοροδιδασκάλους η δυνατότητα  να δείξουν τη δουλειά, να αναδείξουν την ταυτότητά τους και  να γλεντήσουν.
 Με τη συμμετοχή δέκα πολιτιστικών συλλόγων από την περιοχή του δήμου και της ευρύτερης της Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε το 1ο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών για εφήβους την Κυριακή το απόγευμα, στο πλαίσιο της  Παγκόσμιας  Ημέρας  Χορού.  Οι κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου «Π. Νέτσικας»,  στο Δρυμό, κατακλείστηκαν από κόσμο, που έσπευσε να παρακολουθήσει το υπέροχο χορευτικό θέαμα που πρόσφεραν τα καταπληκτικά χορευτικά συγκροτήματα των πολιτιστικών συλλόγων:  Πολιτιστικός σύλλογος Δρυμού, Μορφωτικός Πολιτιστικός σύλλογος Λητής, Μορφωτική Πολιτιστική κίνηση Νέων Μελισσοχωρίου,  Πολιτιστικός σύλλογος Πενταλόφου, Πολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρούδας ο «Μέγας Αλέξανδρος», Πολιτιστικός σύλλογος Ασσήρου, Κέντρο Νεότητας Χαλάστρας, Πολιτιστικός σύλλογος Προχώματος ο «Οδυσσέας», Πολιτιστικός σύλλογος Αγ. Αθανασίου Παλαιοκάστρου και  Πολιτιστικός σύλλογος «ΝΕΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ».
Συγχαρητήρια στον Πολιτιστικό σύλλογο Δρυμού για την πρωτοβουλία. Ο στόχος για να γίνει το φεστιβάλ αυτό  θεσμός για τον Δρυμό, αλλά και την ευρύτερη περιοχή μάλλον θα πραγματοποιηθεί.

Προς Υποψηφίους:

 

Προς Υποψηφίους: Σταματήστε να μου στέλνετε βιογραφικά και προεκλογικά φυλλάδια. Δεν πρόκειται να τα βάλω. Θα βάλω όμως οποιοδήποτε κείμενό σας που περιέχει άποψη. Αν έχετε άποψη στείλτε τη...
στο  radalex@otenet.gr
Χ.Σ.

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις