Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Την επομένη των εκλογών θα ξεκινήσουν οι προσλήψεις στους δήμους
1218 αναγνώστες
Παρασκευή, 4 Μαΐου 2012
01:12

 

altΠρόγραμμα αυτεπιστασίας
Στην τελική ευθεία της υλοποίησης αμέσως μετά τις εκλογές βρίσκεται το πρόγραμμα της αυτεπιστασίας στους δήμους, που έχει προωθήσει το υπουργείο Εσωτερικών.

Από την 7η Μαΐου θα ξεκινήσουν κανονικά οι διαδικασίες για την πρόσληψη μέσω ΟΑΕΔ σε μικρά τεχνικά έργα στους δήμους περίπου 120.000 άνεργων τεχνικών ειδικοτήτων και ανειδίκευτων μέχρι τα τέλη του 2014. Δεκάδες δήμοι έχουν καταθέσει τις σχετικές μελέτες προς έγκριση και αναμένεται μέχρι και τα τέλη Ιουνίου να έχουν πιάσει δουλειά 30-35.000 άνεργοι με διάρκεια 135 ημερομίσθια.
Η χρηματοδότηση των θέσεων εργασίας πραγματοποιείται με κονδύλια του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου. Ο αρμόδιος υφυπουργός Π. Κουκουλόπουλος, ο οποίος εισηγήθηκε την ενεργοποίηση της αυτεπιστασίας στους ΟΤΑ, αναφέρει στο «Εθνος» ότι «μετά από δουλειά 9 μηνών είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε, με εξασφαλισμένους πόρους, αφού ούτε 1 ευρώ δεν θα διατεθεί από τον κρατικό προϋπολογισμό». Οπως σημειώνει ο κ. Κουκουλόπουλος, το πρόγραμμα θα προσθέτει 1% στο ΑΕΠ, ετησίως.

Κλοπή αυτ/του...

 
 
altΤην 8 Απριλίου 2012 εκλάπη από τη Θεσ/νίκη, το με αριθμό κυκλοφορίας EEB-3284 IXE αυτ/το μάρκας BMW, χρώματος γκρι με φιμέ τζάμια και ζάντες αλουμινίου με 3 ακτίνες.

Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει με τις αρμόδιες αρχές ή στο τηλ. 6977505481. 
Ο ευρών αμοιφθήσεται.

 

Κορδελιό-Έυοσμος: Δωρεάν οδοντιατρικός

έλεγχος στους παιδικούς σταθμούς

 

 

Δωρεάν ιατρικός έλεγχος θα πραγματοποιηθεί, την Παρασκευή 4 Μαΐου στα παιδία του Α΄ παιδικού σταθμού Ευόσμου. Παράλληλα θα τους παρασχεθεί ενημέρωση για τους τρόπους υγιεινής και φροντίδας της στοματικής κοιλότητας και των δοντιών.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα προληπτικής οδοντιατρικής, το οποίο στοχεύει στην πρόληψη και ολοκληρωμένη φροντίδα των δοντιών. Η διοργάνωση θα υλοποιηθεί υπό την αιγίδα του Δημοτικού Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης.
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις