Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Ευχαριστήρια επιστολή Θεόδωρου Καράογλου.
1100 αναγνώστες
Τρίτη, 8 Μαΐου 2012
02:16

 

 

 

 
 
Θεσσαλονίκη, 7 Μαΐου 2012
 
Αγαπητή φίλη, αγαπητέ φίλε,
 
η επόμενη μέρα των πιο κρίσιμων εκλογών της μεταπολίτευσης, των εκλογών της 6ης Μαΐου, συνθέτουν ένα εντελώς καινούργιο τοπίο στο πολιτικό γίγνεσθαι της χώρας.
 
Στην πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών κυριάρχησε το αίσθημα της οργής κατά την εκλογική διαδικασία, ανατρέποντας το γνωστό μέχρι σήμερα πολιτικό χάρτη. Το εκλογικό αποτέλεσμα συνθέτει την επόμενη μέρα ένα άγνωστο τοπίο και μία νέα τάξη πραγμάτων στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Η αλλαγή της πολιτικής σελίδας για τη χώρα είναι γεγονός.  
 
Η Νέα Δημοκρατία έδωσε έναν μεγάλο και έντιμο αγώνα. Με σεβασμό απέναντι στον Έλληνα πολίτη και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στη χώρα μας, καταθέσαμε ολοκληρωμένη πρόταση για την έξοδο της χώρας από την οικονομική κρίση. Η ανάδειξη της Νέας Δημοκρατίας ως πρώτο κόμμα, επιβεβαιώνει το γεγονός ότι είμαστε το μόνο κόμμα που μπορεί να εξασφαλίσει την απαιτούμενη πολιτική σταθερότητα, που χρειάζεται η χώρα, και αυξάνει ακόμα περισσότερο την ευθύνη μας και το χρέος μας απέναντι στους πολίτες. Αυτή είναι και η επιδίωξή μας. Να μπορέσουμε να διασφαλίσουμε μέσα από τη δημιουργία μίας Κυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας την ευρωπαϊκή ταυτότητα της χώρας μας, την τροποποίηση του Μνημονίου στοχεύοντας στην ανάπτυξη.
Με βασική προϋπόθεση ότι και οι υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις της χώρας θα αναλάβουν το δικό τους μερίδιο στην ευθύνη απέναντι στη χώρα και στο μέλλον της πατρίδας.
 
Σε προσωπικό επίπεδο θέλω να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου, την υποστήριξη σας στους κοινούς αγώνες που δίνουμε τόσα χρόνια μαζί. Η επανεκλογή μου στη μοναδική έδρα της Νέας Δημοκρατίας στη Β’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης, με τη δική σας στήριξη, αυξάνει το αίσθημα ευθύνης μου απέναντί σας.
 
Ως ο μοναδικός εκπρόσωπος του τόπου μας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, δεσμεύομαι να εργασθώ ακόμα πιο σκληρά και με περισσότερη ορμή για την επίτευξη των νέων μας στόχων. Γνωριζόμαστε προσωπικά και σας διαβεβαιώνω πως θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τη ΝΔ και τη Θεσσαλονίκη.
 
Σας ευχαριστώ για τους αγώνες σας για τη ΝΔ,
σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και τη συνεχή στήριξή σας στο πρόσωπό μου.
 

Θεόδωρος Καράογλου
Βουλευτής ΝΔ, Β΄ Περ. Θεσσαλονίκης

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
11/10Δήμος ΠΑΙΟΝΙΑΣ :23η Γιορτή Κάστανου Γρίβας !
11/10Δήμος ΛΑΓΚΑΔΑ : Τοποθετήθηκε υπόγειος κάδος στο κέντρο της πόλης στην πλατεία του Λαγκαδά
1/10ΧΑΛΑΣΤΡΑ : Δράσεις του 3ου Δημοτικού Χαλάστρας την ημέρα του Αθλητισμού