Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Κατανόηση ζητά πάλι η διοίκηση του δήμου Ωραιοκάστρου από τους πολίτες
1035 αναγνώστες
Δευτέρα, 21 Μαΐου 2012
02:02

Με ένα ακατανόητο, είναι αλήθεια δελτίο τύπου, ενδεικτικό προφανώς της γενικότερης  αναστάτωσης και ταραχής  που επικρατεί, η διοίκηση του δήμου ζητά κατανόηση αυτή τη φορά, για τα προβλήματα που παρουσιάζονται στο σύνολο σχεδόν  της λειτουργίας του δήμου. Είχε προηγηθεί πριν από λίγες ημέρες, άλλη επίκληση για κατανόηση  από τους πολίτες, σχετικά  με την μη έναρξη της λειτουργίας του δημοτικού κολυμβητηρίου, λόγω  της μη  έγκαιρης   πρόσληψης  του αναγκαίου προσωπικού, εξαιτίας  των εκλογών.  Τώρα προστίθενται τα σκουπίδια, οι δημοτικοί βρεφονηπιακοί σταθμοί,  η πυρασφάλεια  κ.α. Σχεδόν δηλαδή το σύνολο των υπηρεσιών   του δήμου. Αναφέρεται χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων στο εν λόγω δελτίο τύπου:

«Ζητούμε την κατανόηση των δημοτών μας για τις δυσχέρειες που παρατηρούνται σε ορισμένες υπηρεσίες και παρακαλούμε έως ότου εκδοθεί η απόφαση άρσης της αναστολής των προσλήψεων,οι δημότες να αποφεύγουν, όσο είναι δυνατόν, να κατεβάζουν σκουπίδια και ογκώδη απορρίμματα στους κάδους.»

Οι  υπηρεσίες που θίγεται η λειτουργία τους και αναμένεται η άρση της αναστολής των προσλήψεων είναι:

«1. Προσωπικό που απασχολείται στις υπηρεσίες καθαριότητας

2. Ναυαγοσώστες

3. Προσωπικό για τη στελέχωση των δημοτικών βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών

4. Προσωπικό για την υποστήριξη της πυρασφάλειας

5. Υδρονομείς άρδευσης

6. Προσωπικό για τη στελέχωση των δημοτικών παιδικών κατασκηνώσεων»

Επίσης  να αναφερθεί,  ότι τώρα είναι η περίοδος εγγραφών και  ότι έπρεπε να ξεκινήσουν  οι  εγγραφές κι επανεγγραφές  στους δημοτικούς βρεφονηπιακούς- παιδικούς σταθμούς. Μη το ….ξεχάσουν και αυτό και μείνουν τα νήπια αμανάτι και ζητάνε μετά πάλι  κατανόηση από τους γονείς.

 

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΗ 19η ΜΑΪΟΥ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ .

 

Η 19η Μαΐου είναι ημέρα μνήμης για τους 353.000 δολοφονημένους και τις χιλιάδες διωγμένους από τις πατρογονικές τους εστίες Έλληνες Πόντιους.
Αποτίουμε φόρο τιμής στα θύματα και απαιτούμε από την πολιτική και πνευματική ηγεσία της Τουρκίας την αναγνώριση των διωγμών και των δραματικών συνεπειών τους στον Ποντιακό Ελληνισμό.
 Κοιτάμε προς τα εμπρός, προς το μέλλον μαζί με τους συμπολίτες μας που αποτελούν εδώ και δεκαετίες, ιδιαίτερα στη Βόρεια Ελλάδα, ένα από τα...
 


 πιο δημιουργικά και προοδευτικά τμήματα του λαού μας. .
 Ακριβώς επειδή πιστεύουμε στην ειρήνη και τη φιλία των λαών, και βέβαια στην καλή γειτονία, θεωρούμε ότι η ιστορική αποκατάσταση των γεγονότων και ο καταλογισμός των ευθυνών σε όσους προκάλεσαν, σχεδίασαν, ανέχτηκαν, και εκτέλεσαν αυτές τις δολοφονίες και τους διωγμούς αποτελεί ιστορική δικαίωση και παρακαταθήκη για το μέλλον, μία πράξη που δεν χωρίζει αλλά ενώνει.
 Αποτελεί πράξη που αναδεικνύει την ιστορική μνήμη και δεν την κατακερματίζει μέσα σε πολιτικές και εθνικιστικές συγκυρίες και σκοπιμότητες.
 Θέλουμε να χαιρετίσουμε όλους τους νεοπρόσφυγες πόντιους από την πρώην Σοβιετική Ένωση που ακόμη και σήμερα αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην ένταξή τους στην ελληνική κοινωνική πραγματικότητα πληρώνοντας στην ουσία τη στενή μικροκομματική αντίληψη και τις πελατειακές σχέσεις που καλλιεργήθηκαν από τις μέχρι τώρα κυβερνήσεις.
 Η σημερινή επέτειος της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου γράφτηκε στην ιστορία, αλλά πολύ φοβούμαι πως αν επιτρέψουμε τη συνέχεια της δικομματικής ακολουθούμενης νεοφιλελεύθερης πολιτικής και όσων τη στηρίζουν, οι ιστορικοί του μέλλοντος θα γράψουν για την «ιδιότυπη γενοκτονία» των σημερινών και των επόμενων γενεών της χώρας μας.
 Θα το επιτρέψουμε να συμβεί ή θα ενωθούμε ακόμη περισσότερο και θα ανατρέψουμε αυτό το ενδεχόμενο το οποίο είναι εφικτό και το απέδειξε η ελληνική κοινωνία πριν δύο εβδομάδες και πιστεύω πως θα το ενισχύσει σε ένα μήνα από τώρα.

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις