Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Με τους καταλόγους του Φεβρουαρίου οι εκλογές
1203 αναγνώστες
Τετάρτη, 23 Μαΐου 2012
00:25

 

 

Με τους καταλόγους του Φεβρουαρίου οι εκλογές

Οι βουλευτικές εκλογές της 17ης Ιουνίου θα διενεργηθούν με τους εκλογικούς καταλόγους της Α’ Αναθεώρησης (Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου), η οποία περιλαμβάνει τις μεταβολές, όπως οι μεταδημοτεύσεις, που συντελέστηκαν έως τις 29/2/2012.

Αυτό τονίζεται σε επείγον έγγραφο του υπουργείου Εσωτερικών, που υπογράφει ο γγ Θανάσης Ξηρός και που έχει ως αποδέκτες τα εφετεία και τα πρωτοδικεία, καθώς και τις αρμόδιες υπηρεσίες σε περιφέρειες και δήμους.
Στην εγκύκλιο προστίθεται ότι η ίδια προθεσμία (29/2/2012) ισχύει και όσον αφορά την εγγραφή στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους των ετεροδημοτών, οι οποίοι έχουν υποβάλει αίτηση για να ψηφίσουν στον τόπο διαμονής τους. Στις 17 Ιουνίου, οι εκλογείς αυτοί θα ψηφίσουν ως ετεροδημότες στον τόπο διαμονής τους.
Επίσης, η ανωτέρω προθεσμία ισχύει και για τη διαγραφή από τους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους των ετεροδημοτών. Έτσι όσοι υπέβαλαν αιτήσεις διαγραφής έως την ημερομηνία αυτή, δεν θα ψηφίσουν στις εκλογές ως ετεροδημότες. Αντίθετα, όσοι υπέβαλαν αιτήσεις διαγραφής μετά την 29/2 θα ψηφίσουν στις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012 ως ετεροδημότες.

 

 


«Η ΔΕΥΑ Ωραιοκάστρου διαψεύδει κατηγορηματικά τα αβάσιμα δημοσιεύματα σχετικά με την ποιότητα του νερού»

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΔΕΥΑ Ωραιοκάστρου διαψεύδει κατηγορηματικά τα αβάσιμα δημοσιεύματα

των τελευταίων ημερών στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο σχετικά με την ποιότητα του νερού στις Δημοτικές Κοινότητες Πενταλόφου και Νεοχωρούδας του Δήμου Ωραιοκάστρου. Η ΔΕΥΑΩ σε συνεργασία με το Τμήμα Χημείας του ΑΠΘ παρακολουθεί και ελέγχει συστηματικά τη χλωρίωση των δικτύων ύδρευσης, καθώς επίσης και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του νερού. Από τα αποτελέσματα πρόσφατων μικροβιολογικών αναλύσεων προκύπτει ότι το νερό για τις εν λόγω Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Ωραιοκάστρου είναι πόσιμο και πληρεί τις σχετικές προδιαγραφές της ισχύουσας νομοθεσίας, σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς των δημοσιευμάτων.
Νίκος Παπαχρήστου
Πρόεδρος ΔΕΥΑΩ

 


Ληστής πήγε να ληστέψει και... λιποθύμησε!

 
altΈνα απίστευτο περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο στην Θεσσαλονίκη.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους πελάτες και εργαζόμενοι σε σούπερ μάρκετ, όταν αντίκρυσαν νεαρό άνδρα στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης ο οποίος με την απειλή όπλου επιχείρησε να ληστέψει το καταστημα αλλά να σωριάζεται στο πάτωμα... λιπόθυμος!  Ειδικότερα ο άγνωστος άνδρας εισήλθε στο κατάστημα και με την απειλή πιστολιού, απαίτησε από την ταμία τα χρήματα.
Μάλιστα για να γίνει πιο πειστικός προσπάθησε να οπλίσει το πιστόλι, όμως από τη βιασύνη του, του έπεσε ο κάλυκας. Ο επίδοξος ληστής  προφανώς σοκαρισμένος λιποθύμησε, πέφτοντας στο πάτωμα. Έντρομοι οι εργαζόμενοι και πελάτες  έσπευσαν σε βοήθεια, όμως ο... ληστής συνήλθε και τράπηκε σε φυγή.

 

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις